Güral Sapanca'da Balayınızı Rüya Gibi Başlayın - Son Dakika
Güncel

Güral Sapanca'da Balayınızı Rüya Gibi Başlayın

Güral Sapanca\'da Balayınızı Rüya Gibi Başlayın

Unutulmaz balayı anılarının adresi Güral Sapanca Wellness & Convention, bu defa bir olimpiyat şampiyonunu ağırladı.

11.10.2012 11:29

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanan milli atlet Aslı Çakır Alptekin ve eşi İhsan Alptekin, Güral Sapanca'nın eşsiz doğası ve muhteşem ayrıcalıklarıyla unutulmaz bir balayı tatili geçirdiler.

Eşsiz doğası ve olanaklarıyla yeni evli çiftlere hayallerindeki gibi bir balayı tatili sunan Güral Sapanca Wellness & Convention, 2012 Londra Olimpiyatları'nda milli gururumuz olan Aslı Çakır Alptekin ve eşi İhsan Alptekin'i ağırladı. Güral Sapanca ayrıcalıklarıyla unutulmaz bir balayı tatili yaşayan çift, kırmızı renklerle dekore edilen odada konaklayarak eşsiz doğanın tadını çıkardı.

Güral Sapanca'da yeni çiftlerin rahatı düşünülerek tasarlanan iki özel balayı odası bulunuyor. Odalardan biri beyaz diğeri ise kırmızı ve ahşap renklerin sıcaklığı ile dekore edilmiş durumda, jakuzi ya da büyük küvet seçenekleri, oda ile banyo arasında cam ya da ahşap bölme ve cibinlik gibi ayrıntıların da atlanmadığı odalar romantizmin doruklarında bir tatil imkanı sunuyor.

Güral Sapanca, bu özel odalarda konaklarken tercih edebileceğiniz üç farklı Aliva Romantik Balayı Paketi ile de balayınızı unutulmaz kılmaya kararlı. Muhteşem doğanın, eşsiz lezzetlerin ve spa olanaklarının tadını çıkartacağınız Güral Sapanca'da balayı paketiyle misafir olduğunuzda Aliva Spa Vip Suite'de masaj, bakım ve şampanya servisinin yanısıra sayısız ikramlarla ağırlanacaksınız.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güral Sapanca'da Balayınızı Rüya Gibi Başlayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement