Gürkan: "Terör Örgütleri Ülkemizdeki Güçlü Yatırımlardan Rahatsız" - Son Dakika
Güncel

Gürkan: "Terör Örgütleri Ülkemizdeki Güçlü Yatırımlardan Rahatsız"

Gürkan: "Terör Örgütleri Ülkemizdeki Güçlü Yatırımlardan Rahatsız"

Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldiği toplantıda, "Terör örgütleri ülkemizdeki güçlü yatırımlardan rahatsız olmaktadır" dedi.

07.03.2013 11:26

Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldiği toplantıda, "Terör örgütleri ülkemizdeki güçlü yatırımlardan rahatsız olmaktadır" dedi.

Emniyet Müdürü Gürkan, sivil toplum kuruluşları ile gerçekleştirdiği toplantılar çerçevesinde emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin de katılımıyla Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) yönetimi ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Gürkan, kentin sorunlarının tespit edilip, çözüm yollarının üretilmesine katkıda bulunmak ve öneriler almak için gerçekleştirilen toplantıda Çukurova GİAD üyeleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını, bu ve benzeri birlikteliklerin, daha sonra paylaşılacak mutlulukların ilk adımı olmasını diledi.

Emniyet müdürlüğünce yapılan çalışmalar hakkında sanayicilere ve iş adamlarına bilgi veren Gürkan, vatandaşların memnuniyetini merkezine alan bir güvenlik konsepti oluşturulmaya çalışıldığına vurgu yaparak şunları söyledi:

"Yürütülen güvenlik çalışmaları ve uygulanan sosyal projeler kapsamında suçu önleme adına çok önemli başarılara imza atılmış ve müdürlüğümüz tarafından 2010 yılından günümüze kadar sayın valimizin himayelerinde yürütülen 48 projede, 148 bin 830 kişiye ulaşılmıştır. Ayrıca ilimize yapılan yatırımlar sayesinde terör örgütlerinin, Adana'nın güvenli ortamına zarar vermesi büyük ölçüde engellenmiştir. Bu güvenli ortamı gören her sektörden yatırımcı için ilimiz bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Yasa dışı oluşumların ve terör örgütlerinin insan kaynaklarını eğitimsiz ve işsiz insanlar oluşturmaktadır. Ülkemizde yapılan güçlü yatırımlar ile oluşan istihdam neticesinde, önemli bir kaynağı elinden alınan ve bu nedenle taban kaybetme endişesi yaşayan terör örgütleri, bu yatırımlardan oldukça rahatsızlık duymaktadır.

Roger Williams'ın 'Körün kılavuzu kör olursa, kişinin sonu uçurum olur' sözünden hareketle, herhangi bir işi veya meşgalesi olmayan insanın bozulup kirlenmeye müsait durgun su gibi olduğunu göz önünde bulundurursak, istihdam sağlanmasına yönelik yatırımlarınızla, toplumun huzur ve güveninin sağlanmasına büyük destek sağlayacaksınız.

İlimizin sorunlarının tespit edilmesi ve bunların çözümü adına projelerin geliştirilmesi profesyonel anlamda çözüm aşamasında sorumluluk yüklenecek tüm kurum ve kuruluşlarla tam bir koordinasyon içerisinde iş birliğine gidilerek olumlu sonuçlara daha hızlı ulaşılması için sizlerin misyon yüklendiğinizi biliyor ve bize düşen görev ve hizmetler noktasında da her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Bütün çabamız, Adana'nın daha güvenli bir yatırım kenti olmasını sağlamaya katkı sunmaktır."

Çukurova Genç İşadamları Derneği Başkanı Ömer Faruk Sakarya ise emniyet müdürlüğünün uygulamaya koyduğu projelerde başarılı olduğunu,

Adana'nın güvenli kentler arasında yer alıyor olmasındaki başarının emniyet güçlerine ait olduğunu belirterek, yapılan başarılı çalışmalar nedeniyle Emniyet Müdürü Gürkan'a teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gürkan: 'Terör Örgütleri Ülkemizdeki Güçlü Yatırımlardan Rahatsız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement