Güven Erkin Erkal Tektekçi Ankara'ya "Rock The Shot"lamaya Geliyor - Son Dakika
Güncel

Güven Erkin Erkal Tektekçi Ankara'ya "Rock The Shot"lamaya Geliyor

Güven Erkin Erkal Tektekçi Ankara\'ya "Rock The Shot"lamaya Geliyor

Shot denince akla gelen ilk isim, Türkçe rock denince akla gelen ilk ismi Ankara'da ağırlıyor!

01.08.2013 11:56  Güncelleme: 11:58

Tektekçi, Beyoğlu'nda her 15 günde bir çarşamba akşamları düzenlediği efsane Türkçe rock gecelerini Ankara'ya da taşıyor. 31 Temmuz Çarşamba akşamı Türk rock müziğinin gurusu Güven Erkin Erkal, Tektekçi Ankara'yı Türk rock müziğinin unutulmazları ile sallamaya hazırlanıyor.

Ankara'da shot denince akla gelen tek isim Tektekçi, her 15 günde bir çarşamba akşamları Beyoğlu'nda düzenlediği Türkçe rock gecelerini Tektekçi Ankara'ya taşıyor. 31 Temmuz Çarşamba, Türk rock müziğinin efsane ismi, Güven Erkin Erkal konuk oluyor. Güven Erkin Erkal, Tektekçi Ankara'nın DJ kabinine geçerek geçmişten günümüze Türk rock müziğinin tüm dönemlerinden seçilmiş, unutulmaz şarkılarını çalmak ve dinleyenlere zamanda rock dolu bir yolculuk yaptırmak için DJ kabinine geçiyor.

Güven Erkin Erkal, Türk rock müziğinin genç kuşaklara tanıtımına yıllardır büyük emekler veren bir radyocu, televizyoncu ve dergici. Erkal'ın son dönem faaliyetlerinden biri de, gençlere Türk rock tarihini öğretmek adına üniversiteleri gezmek. Güven Erkin Erkal, hali hazırda Radyo D'de Maximum Rock adlı programı hazırlıyor ve sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güven Erkin Erkal Tektekçi Ankara'ya 'Rock The Shot'lamaya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement