Hacılar Harmanında Asfalt Çalışması Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Hacılar Harmanında Asfalt Çalışması Devam Ediyor

Hacılar Harmanında Asfalt Çalışması Devam Ediyor

Aksaray belediye Başkanı Nevzat Palta fen işleri ekiplerinin Hacılar harmanı mahallesinde yaptığı asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

27.11.2013 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Nevzat Palta asfalt çalışmalarıyla ilgili açıklamasında şunları söyledi "Aksaray belediyemize ait fen işleri ekiplerimiz şu anda şehrin muhtelif yerlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Hacılar harmanında birinci önceliğimiz ana yolda. Ondan sonrada mahallesinin içerisinde bozuk olan ara yolları inşallah yapmış olacağız. Aksaray'ın hiçbir yerini bir başka yerle tercih etme gibi bir şansımız yok sonuçta her tarafı bizim insanımızın bu şehirde yaşayan herkes bizim kardeşimizdir.

Hacılar harmanında biz geçmiş yıllarda çok şeyler yaptık kanalizasyonunu yaptık satih kaplama asfaltını yaptık kar kış geçiyor üzerinden biz bozulan yerleri yapacağız. Hedefimiz şu; inşallah önümüzdeki zaman dilimi içinde tabi gönlümüz ister ki altyapı bittiyse sıcak asfaltı yapacağız. Diğer anlamda altyapıda ve kanalizasyonda bir takım sıkıntılar varsa onları biraz öteliyoruz satih kaplama asfalt ile biraz daha sistem oturuyor zemin iyileşiyor ondan sonra yapıyoruz. O açıdan hemşerilerime biraz sabır diyorum. "

Vatandaşlar ise Başkana dua ve teşekkür ederek şunları söylediler. "Belediyenin çalışmaları çok güzel Allah razı olsun başkanımızdan Aksaray büyüyor her saatinde yetişilmiyor millet sabırsızlanıyor girdiği yerin her tarafını da yapıyor yani Allah razı olsun Altyapılarını da yaptılardı Allah izin verirse yetişemedikleri yeri de birkaç ay içinde yapacaklar"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hacılar Harmanında Asfalt Çalışması Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement