Hafta Sonunda Önemli Yazarlar Kocaeli'nde - Son Dakika
Güncel

Hafta Sonunda Önemli Yazarlar Kocaeli'nde

Hafta Sonunda Önemli Yazarlar Kocaeli\'nde

Prof. Dr. Sayar, Dr. Vasfi Kurt ve Doç.Dr. Afyoncu okurlarıyla buluşacak.

05.10.2012 17:29

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde hafta sonunda önemli yazarların katıldığı söyleşiler düzenleyecek. İlk olarak Dr. Ali Vasfi Kurt, yarın (6 Ekim Cumartesi) Divan-ı Hikmet Okumaları (Ahmet Yesevi) ile Türkiye Dil Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi'nin Seka Kültür Evleri alanındaki Sanat Edebiyat ve Kültür Akademisi'nde okurlarıyla buluşacak. Söyleşi 14.00'de başlayacak, Ardından Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar, "Mevlevilik" konulu bir söyleşi gerçekleştirecek. Bu söyleşi ise 18.00'de yine Sanat Edebiyat ve Kültür Akademisi'nde düzenlenecek.

HER CUMARTESİ KORO ÇALIŞMASI VAR

Öte yandan her Cumartesi olduğu gibi bugün de Neyzen Dr. Erdoğan Akkanat yönetimindeki Seka Tarihi Türk Musikisi Topluğu, Sanat Edebiyat ve Kültür Akademisi'nde bir araya gelerek çalışmalarına devam edecek. 13.00-16.00 arasındaki çalışma öncesinde ise Dr. Erdoğan Akkanat'ın ücretsiz verdiği ney dersi başlayacak. Dersler 10.30-12.00 arasında yapılacak.

PAZAR GÜNÜ AFYONCU GELİYOR

Kültür Sanat Etkinlikleri bu ay Tarihin Arka Odası Programı'nın başarılı yorumcusu Doç. Dr. Erhan Afyoncu'yu da ağırlayacak. Doç. Dr. Afyoncu 7 Ekim Pazar günü Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde 19.30'da "Osmanlı İmparatorluğu'nda isyanlar ve darbeler" konulu bir söyleşi gerçekleştirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hafta Sonunda Önemli Yazarlar Kocaeli'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement