Hakim ve Savcı Eşlerinden Güvenlik Güçlerine Destek - Son Dakika
Güncel

Hakim ve Savcı Eşlerinden Güvenlik Güçlerine Destek

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak'ın hakim ve savcılar lojmanına gelişi Nusaybin'de teröre karşı mücadele eden güvenlik güçleri için hazırlanan yiyeceklerin toplandığı mekan Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak'ın konuşması Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel'in organizasyon hakkında bilgi vermesi Organizasyonu yürüten Ülkü Özel'in konuşması Hakim ve savcı eşlerinden güvenlik güçlerine destek Mardin'deki hakim ve savcıların eşleri, hazırladıkları tatlı ile yemekleri, Nusaybin ilçesinde terörle mücadelede görev yapan güvenlik güçlerine gönderdi Vali Koçak: "Bizi zayıflatacağını düşünen gafiller, hainler ve onların arkasındakiler, ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bu amaçlarına ulaşamayacaklar" Mardin'de görev yapan hakim ve savcıların eşleri, Nusaybin ilçesinde terörle mücadele eden güvenlik güçleri için yemek ve tatlı hazırladı.

27.03.2016 11:09

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak'ın hakim ve savcılar lojmanına gelişi

Nusaybin'de teröre karşı mücadele eden güvenlik güçleri için hazırlanan yiyeceklerin toplandığı mekan

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak'ın konuşması

Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel'in organizasyon hakkında bilgi vermesi

Organizasyonu yürüten Ülkü Özel'in konuşması Hakim ve savcı eşlerinden güvenlik güçlerine destek

Mardin'deki hakim ve savcıların eşleri, hazırladıkları tatlı ile yemekleri, Nusaybin ilçesinde terörle mücadelede görev yapan güvenlik güçlerine gönderdi

Vali Koçak:

"Bizi zayıflatacağını düşünen gafiller, hainler ve onların arkasındakiler, ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bu amaçlarına ulaşamayacaklar"

Mardin'de görev yapan hakim ve savcıların eşleri, Nusaybin ilçesinde terörle mücadele eden güvenlik güçleri için yemek ve tatlı hazırladı.

Lojmanda düzenlenen organizasyona katılan hakim ve savcı eşleri ile gönüllülerin desteğiyle hazırlanan yemek ve tatlılar, Nusaybin'de terörle mücadelede görev yapan güvenlik güçlerine gönderildi.

Vali Ömer Faruk Koçak, yaptığı konuşmada, şehitleri uğurlarken acı çektiklerini, içlerinin yandığını ancak bunun zayıflık anlamına gelmediğini söyledi.

"Bizi zayıflatacağını düşünen gafiller, hainler ve onların arkasındakiler, ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bu amaçlarına ulaşamayacaklar." diyen Koçak, "Her acı bizi daha da güçlendiriyor. Millet, devlet olarak daha da azim ve kararlı mücadele etme yolunda bizi teşvik ediyor. Şehitlerimizin, vatanın mukaddesatına yaptıkları katkıyı omuzlarımızda biraz daha hissederek, o emaneti daha güçlü korumak için daha fazla motive oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Koçak, hakim ve savcı eşlerinin, terörle mücadeleyi yürüten güvenlik güçlerine destek amacıyla el emekleriyle yaptıkları yiyecekleri paylaşmasının, "kutsallığın ölçüsünü bir kez daha gösterdiğini" belirtti.

Hakim ve Savcı Eşlerinden Güvenlik Güçlerine Destek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakim ve Savcı Eşlerinden Güvenlik Güçlerine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement