Foçalıların sorunlarını bürokratları ile birlikte dinleyen Başkan Demirağ, sorunların çözümü için gerekli talimatları da verdi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, yaz sezonunun başlaması ile birlikte bir süredir yapamadığı halk toplantılarına tekrar başladı. Foçalıların ilgi gösterdiği toplantıda, bürokratlarda hazır bulundu.
Halkın sorunlarını teker teker dinleyen ve notlar alan Başkan Gökhan Demirağ, çözüm yollarını vatandaşla birlikte ararken, sorunların çözümü için gerekli talimatları da verdi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Söyledikleriniz bizler için çok önemli. Bizim çalışma azmimizi artırırken, eksiklerimizi ve yanlışlarımızı da görmemizi sağlıyor" dedi.
Sorunların çözümü noktasında bürokratlarını da toplantıda hazır olduğunu belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Yoğun ama çok iyi bir yaz sezonu geçirdik. Bu süreç içinde ilçemize çok sayıda tatilci geldi. Elimizdeki kısıtlı imkan ve personelle sorunların çözümü konusunda hızlı hareket ettik. Bundan sonraki süreçlerde de sizlerle toplantılarımızı daha sık yaparak sorunların tespiti ve giderilmesi konusunda ortak akılla hareket ediyoruz. Bundan sonraki süreçlerde halk toplantılarımızı mahalle ve site toplantıları şeklinde devam ettireceğiz" diye konuştu.
Foça Belediyesi'nde yapılan halk gününe katılan vatandaşlar, özellikle sokak hayvanlarının çokluğundan şikayet ederken, yapılan çalışmalardan, sosyal etkinliklerden memnun olduklarını, belediyeye sorunlarını ilettiklerinde karşılarında her an bir muhatap bulduklarını ve sorunun çözümü konusunda harekete geçildiğini dile getirdiler. Vatandaşlar, halk günlerinin daha sık olmasını istediklerini belirttiler.
Son Dakika › Güncel › Halk Toplantılarına Devam - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.