"Hamsi" Bahane "Yenikent" Şahane - Son Dakika
Güncel

"Hamsi" Bahane "Yenikent" Şahane

"Hamsi" Bahane "Yenikent" Şahane

Yenikent Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği; "Hamsi Partisi"yle; Yenikent'in ilçe olmasını bir kez daha gündeme getirdi.

05.03.2012 09:55  Güncelleme: 09:54

Yenikent Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği; Sakarya Protokolü ve eşleri, medya mensupları ve vatandaşların katılımıyla Yenikentpark'ta düzenlediği "Hamsi Partisi"yle; Yenikent'in ilçe olmasını bir kez daha gündeme getirdi.

YOĞUN KATILIM

Partiye; TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Av. Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya 1.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Akyüz, Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Adnan Arslan, Sakarya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Sakarya Askerlik Şubesi Başkanı Albay Bayram Boztemur, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, Sakarya İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Reis Demir, Adapazarı İlçe Emniyet Müdürü İdris Zorgör, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Adapazarı Minibüsçüler odası Başkanı Ali Bektaş Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Aydın, Fevzi Kılıç, Yenikent Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Kaba, Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik ve çevre mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve Yenikent'liler katıldı.

YENİKENT'İN SAKARYA'NIN GELECEĞİ

Yenikent Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Kaba ve Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik'in evsahipliğinde Yenikent'in kış aylarındaki güzelliğini ve Yenikentli olmanın ayrıcalığını yaşamak" amacıyla gerçekleşen "Hamsi Partisi"nde, Yenikent'in önemine değinilerek, neden ilçe olması gerektiği konusunda da bilgiler verildi. Programda yaptıkları konuşmalarla "Yenikent'in Sakarya'nın geleceği" olduğunu vurgulayan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Av. Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; bölgeye yapılan yeni yatırımlar hakkından da müjdeler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Hamsi' Bahane 'Yenikent' Şahane - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement