Hamza Alper Gümüş Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Hamza Alper Gümüş Seçim Sonuçları

Hamza Alper Gümüş Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Ankara Kalecik belediye başkan adayı olan Hamza Alper Gümüş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde CHP Ankara Kalecik belediye başkan adayı olan Hamza Alper Gümüş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Ankara Kalecik ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Hamza Alper Gümüş isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Ankara Kalecik adayı Hamza Alper Gümüş kimdir? CHP Ankara Kalecik adayı Hamza Alper Gümüş yüzde kaç oy aldı?

Hamza Alper Gümüş Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Ankara Kalecik belediye başkan adayı olarak gösterilen Hamza Alper Gümüş Kalecik ilçesinde % 30,87 oranında oy almıştır. Kalecik ilçesinde % 30,87 oranında oy olan Hamza Alper Gümüş adlı CHP adayı toplamda 2.928 adet oy sayısına ulaştı.

Hamza Alper Gümüş Kimdir?

Hamza Alper Gümüş Seçim Sonuçları

1971 yılında Kalecik'te dogˆan Alper Gümüş, 1995'te Gazi U¨niversitesi I·ktisadi I·dari Bilimler Faku¨ltesi I·s¸letme Bo¨lu¨mu¨nu¨nden mezun oldu. Askerlik go¨revinin ardından 1999 yılında Serbest Muhasebeci Mali Mu¨s¸avir unvanını alarak Kalecik'te hizmet vermeye bas¸layan Gümüş, aynı zamanda çiftçilik yapıyor. 1999 ve 2004 yıllarında Cumhuriyet Halk Partisi'nden Kalecik Belediyesi Meclis U¨yeligˆi go¨revine sec¸ilen Gümüş, daha sonra Kalecik Ku¨ltu¨r Demegˆi Yo¨netim Kumlu U¨yeligˆi ve Bas¸kanlıgˆı yaptı. 2011'in Mart ayından itibaren CHP Kalecik I·lc¸e Bas¸kanlıgˆına sec¸ilen Gümüş, Ekim 2018 tarihinde belediye bas¸kan adayı olmak için görevinden istifa etti. Alper Gümüş evli ve bir çocuk babası.

Ankara Kalecik ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Hamza Alper Gümüş Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement