Harbiye'de Livaneli Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Harbiye'de Livaneli Rüzgarı

Harbiye\'de Livaneli Rüzgarı

Zülfü Livaneli Harbiye Açıkhava Sahne'sinde dün akşam dinleyenleriyle buluştu.

14.07.2013 13:36

Zülfü Livaneli Harbiye Açıkhava Sahne'sinde dün akşam dinleyenleriyle buluştu. Konser sonrasında dakikalarca ayakta alkışlanan Livaneli'ye Alman piyanist Henning Schmiedt eşlik etti. Gezi Parkı eylemi görüntülerinin barkovizyona yansıtıldığı konserde izleyiciler Livaneli şarkılarını kolkola söyledi.

'HOŞGELDİNİZ DİRENİŞÇİLER, HOŞGELDİNİZ KARDEŞLERİM'

Ünlü şarkıcı Zülfü Livaneli dün akşam Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde konser verdi. Gezi Parkı eylemine ait görüntülerin barkovizyona yansıtılmasıyla başlayan konserde, Livaneli'ye Alman piyanist Henning Schmiedt piyanosuyla eşlik etti. "Sevdalı Başım" parçası ile başlayan konserde Livaneli'nin 'Güneş Topla Benim İçin', 'Yiğidim Aslanım', 'Böyledir Bizim Sevdamız',

'Leylim Ley', 'Ey Özgürlük', 'Kan Çiçekleri', 'Karlı Kayın Ormanında' gibi bilinen şarkılarına da yer verildi. Konsere gelenleri 'Hoşgeldiniz direnişçiler, hoşgeldiniz kardeşlerim, hoşgeldiniz demokratlar, özgürlükçüler' diyerek selamlayan Livaneli, 'Ben bu sahnede 40 yıldır konser veriyorum. Fakat bu konser çok başka çünkü bu konser Gezi'den öncesi ve sonrası olarak geçecek" diye konuştu.

ALMAN PİYANİST SCHMİEDT EŞLİK ETTİ Alman piyanist Henning Schmiedt'in piyanosuyla eşlik ettiği konserde, Livaneli 'Bilmem Şu Feleğin' adlı parçayı da küçük bir hayranı ile birlikte söyledi.Gece boyunca şarkıları alkışlarla kesilen Livaneli'ye konseri dolduran binlerce kişi ayakta ve kolkola eşlik etti. Konser sonrası dakikalarca ayakta alkışlanan Livaneli, 'bir daha' diyerek tempo tutan kalabalığı kırmayarak 2 kez bis yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Harbiye'de Livaneli Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement