Hasan Akşen Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Hasan Akşen Seçim Sonuçları

Hasan Akşen Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi NİĞDE belediye başkan adayı Hasan Akşen oldu.

02.04.2019 12:27

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi NİĞDE belediye başkan adayı Hasan Akşen oldu. Vatan Partisi adayı Hasan Akşen, NİĞDE belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? NİĞDE belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan Vatan Partisi NİĞDE belediye başkan adayı Hasan Akşen ile ilgili seçim sonuçları ve NİĞDE belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. Vatan Partisi NİĞDE belediye başkan adayı Hasan Akşen oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte NİĞDE belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. NİĞDE aday yarışı ve NİĞDE seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

NİĞDE Seçim Bilgileri

  • NİĞDE belediyesi için toplam sandık sayısının 287 olduğu belirlendi.
  • NİĞDE belediyesi için açılan sandık sayısının ise 286 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • NİĞDE belediyesi için katılım oranının ise % 82,75 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • NİĞDE toplam seçmen sayısının ise 93.626 olduğu belirlendi.
  • NİĞDE belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 77.475 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

Vatan Partisi NİĞDE Belediye Başkan Adayı Hasan Akşen Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Vatan Partisi NİĞDE belediye başkan adayı olarak gösterilen Hasan Akşen, NİĞDE yarışında % 0,13 oranında aldığı oy ile 6'nci oldu. Hasan Akşen toplamda 97 adet oy sayısına ulaştı.

Vatan Partisi NİĞDE belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Hasan Akşen Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement