İnegöl Devlet Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı - Son Dakika
Güncel

İnegöl Devlet Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı

İnegöl Devlet Hastanesi\'nde Yangın Tatbikatı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, itfaiye müdürlüğü İnegöl Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı yaptı.

25.09.2013 08:24  Güncelleme: 08:49

Hastanede yangın tatbikatı - BURSA

İnegöl Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı

BURSA (AA) - İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından İtfaiye Haftası etkinlikleri çerçevesinde İnegöl Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı yapıldı.

Tatbikat senaryosu çerçevesinde hastanenin röntgen bölümünde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerine haber verildi ve kısa sürede itfaiye ekipleri hastaneye geldi.

Bir taraftan yangın söndürülürken bir taraftan da dumandan etkilenen kişiler itfaiye merdivenleriyle bazıları ise tahliye tüneliyle indirildiler. Pencerelerde mahsur kalan kişiler ise atlama yastığına atlayarak tahliye edildi.

Durumları daha ağır olan hastalar ise 32 metrelik merdivenli araçla hastanenin 5'inci katından indirilerek ambulansa taşındı.

Tatbikata, İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürü öncülüğünde 17 itfaiye personeli katıldı.

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihlerinde, "İtfaiye Haftası" etkinliklerinin yapıldığını hatırlattı.

İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün 2013 yılı istatistikleri hakkında da açıklama yapan Şen, "İtfaiye teşkilatımız 898 yangına ve 31 trafik kazasına müdahale etmiştir. Canlarını hiçe sayarak bizim güvenliğimiz ve can sağlığımız için görev yapan itfaiye teşkilatımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İnegöl Devlet Hastanesi yöneticisi Uzman Dr. Halil Karahan ise her an karşılaşabilecekleri bir afet karşısında neler yapabileceklerini önceden bilmek adına böyle bir tatbikatı yaptıklarını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İnegöl Devlet Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement