Hatay Dörtyol Hükümet Konağı Yapımı Hızla İlerliyor - Son Dakika
Güncel

Hatay Dörtyol Hükümet Konağı Yapımı Hızla İlerliyor

Hatay Dörtyol Hükümet Konağı Yapımı Hızla İlerliyor

İhalesi Köylere Hizmet Götürme birliği tarafından gerçekleştirilerek Numune Evler Mahallesi Eski Futbol sahası yanında yapımı başlanan Dörtyol Hükümet Konağı inşaatı hızla sona yaklaşıyor.

15.10.2013 10:00  Güncelleme: 09:59

Dörtyol ilçesi Hükümet Konağı inşaatı yapımı hızla ilerliyor. İhalesi Köylere Hizmet Götürme birliği tarafından gerçekleştirilerek Numune Evler Mahallesi Eski Futbol sahası yanında, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasının karşısında yapımına başlanan Dörtyol Hükümet Konağı inşaatında Vali M. Celalettin Lekesiz incelemelerde bulundu.

Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit Sayın Valimizin de yoğun gayret ve çabası ile onayı çıkan ve ihalesi yapılan hükümet konağının için 7260M2 arsa tahsis edilmişti Bodrum kat dahil 4 katlı olarak inşa edilecek olan Hükümet Konağımız 5 Milyon 500 bin TL ye ihale edildi. Yüklenici firma işi hemen alarak yapım işine yeni hizmet binamızın bitirilmesi ile kurumlarımız daha geniş ve ferah bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet edeceklerdir" dedi.

Kaymakam H.Hasan Özyiğit ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali M.Celalettin Lekesiz ise inşaatın kısa sürede hızlı bir şekilde devam etmesinden memnunluk duyduğunu ifade ederek bu inşaatın tamamlanması ile Dörtyol lular kamu hizmetlerinden daha verimli ve ferah bir ortamda faydalanacaktır emeği geçenleri tebrik ediyorum şeklinde konuştu.

Vali M.Celalettin Lekesiz Kaymakam H.Hasan Özyiğit ve Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alarak inşaatın hızla ilerlemesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatay Dörtyol Hükümet Konağı Yapımı Hızla İlerliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement