Haydi Hanımlar Spora! - Son Dakika
Güncel

Haydi Hanımlar Spora!

Haydi Hanımlar Spora!

Aliağa'da Belediye 2,5 km sahil bandı yaptı, kadınlar sabah akşam spor ve yürüyüşe koştu.

27.06.2012 13:14

Aliağa Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen ve yurttaşları denizle buluşturan 2,5 km'lik Sahil bandı ve parklar sabah ve akşam saatlerinde Aliağalıların büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Sahil bandını özellikle hanımlar sabah sporu için tercih ediyor.

Aliağa Kent Konseyi Kadın Meclisi de kadınlara spor yapma alışkanlığı kazandırmak için haftanın 3 günü ücretsiz spor etkinliği başlattı. Kadınları bilinçli spor yapmaya davet eden kadın meclisi geçtiğimiz hafta başlattığı uygulama ile Sahil Bandı, Uğur Mumcu Parkı'nda bir araya gelerek profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yapma olanağına kavuştu.

2,5 KM'LİK SAHİL BANDI, SPOR VE YÜRÜYÜŞ İÇİN İDEAL

Aliağa Belediye başkan vekili Fuat Özer ve Kent Konseyi Başkanı Yakup Öztürk de hanımlarla birlikte sabah yürüyüşü ve spor etkinliklerine katıldı. 1 saat boyunca tüm spor egzersizlerine katılan Başkan Vekili Fuat Özer, "Belediyemiz tarafından düzenlenen 2,5 km'lik Sahil Bandı, Spor ve yürüyüş için ideal bir yer. Akşam ve Sabah saatlerinde vatandaşlarımız buradan azami yararlanıyor. Biz de sağlıklı bir yaşam için sabah yürüyüşü ve egzersizlerine önem veriyoruz" dedi.

EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE SAĞLIKLI VE BİLİNÇLİ SPOR

Konusunda uzman spor eğitmenler kadınlara bilinçli, sağlıklı ve sakatlanmadan spor yapmak için dikkat edilmesi gerekenleri anlatıyor ve belirli seanslar halinde hem bilinçlendiriyor hem de birlikte egzersiz yapmalarını sağlıyor. Spor eğitmenleri herhangi bir sakatlığı ya da fiziksel rahatsızlığı olanlara da yapmaları gereken egzersizleri uygulamalı olarak gösteriyor.

BAŞKAN VEKİLİ FUAT ÖZER SABAH SPORUNDA

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri ve 07.30-08.30 saatleri arasında Uğur Mumcu Parkı ve Sahil Bandı'nda yapılan spor etkinliğine kadınlar ücretsiz olarak katılabiliyor.

Aliağa Kent Konseyi Başkanı Yakup Öztürk ile beraber spor etkinliğine katılan Aliağa Belediye Başkan Vekili Fuat Özer herkesi bilinçli spor yapmaya davet ederek "İnsanların sosyal ilişkilerinin spor yaparak geliştirilmesi açısından böylesi güzel bir proje oluşturuldu. Bizler de sabah sporuna katılıyoruz. Sağlıklı bir yaşam için düzenli spor şart. Bundan sonraki süreçte daha geniş katılımlı şekilde spor eğitimleri devam edecek." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Haydi Hanımlar Spora! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement