AMATÖR SPORA OSMANGAZİ DESTEĞİ
DÜNDAR'DAN AMATÖRLERE DESTEK SÖZÜ
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki her mahallede 7'den 70'e herkesin spor yapabilmesi için spor tesisi yatırımlarına büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Dündar, tesisleşme noktasında önemli kamulaştırmalar da yaptıklarının altını çizerken, ilçede faaliyet gösteren 65 spor amatör spor kulübüne bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken desteği sağlayacaklarını vurguladı.
Bağlarbaşı Spor Kulübü tarafından düzenlenen esnafla buluşma toplantısı Bağlarbaşı Mahallesi Elif Et Mangal'da yapıldı. Toplantıya katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, amatör spor kulüplerine bugüne kadar verdikleri desteğin süreceğini vurgularken, spor tesisi yatırımlarının da hızla süreceğini aktardı. Osmangazi'de 109 mahallenin her sokağında her caddesinde vatandaşlara hizmet vermenin gayreti içinde olduklarını anlatan Başkan Dündar, her yere hizmet götürdüklerini ifade etti. Başkan Dündar, Bağlarbaşı Mahallesi'nin de ilçenin hızlı gelişen ve büyüyen mahallelerinden biri olduğuna dikkati çekerek, 15-20 yıl önce olmayan hizmetlerin bugün hak ettiği şekilde Bağlarbaşı'na geldiğini vurguladı. Yıllardır eksikliği hissedilen Bağlarbaşı Meydanı'nın bu dönem tamamlanarak hizmete girdiğini anlatan Başkan Dündar, hizmetlerin devam edeceği müjdesini verdi.
Osmangazi'de 65 amatör spor kulübünün gençlere spor yaptırdığını ifade eden Başkan Dündar, yapılan tesislerin bu kulüpler tarafından kullanıldığını ayrıca ihtiyaç duydukları her noktada belediye olarak ellerinden gelen desteği her zaman verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini aktardı. Bazı mahallelerde 100 metrekare dahi boş alan bulamadıklarını ancak buralarda da kamulaştırmalarla spor tesisi ve parklar yaptıklarının altını çizen Başkan Dündar, 7'den 70'e herkesin spor yapmasını sağlamanın temel felsefe olduğunu vurguladı. Başkan Dündar, Bağlarbaşı Spor Kulübü'ne de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olacaklarını anlatırken, mahalleliye ve esnafa da tavsiyede bulunarak çocuklarına spor yaptıran spor kulüplerine sahip çıkmalarını ve her zaman maddi manevi desteklemelerini söyledi.
Son Dakika › Güncel › Hedef Hayat Boyu Spor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.