Hem Eğlendiler, Hem Harçlıklarını Aldılar - Son Dakika
Güncel

Hem Eğlendiler, Hem Harçlıklarını Aldılar

Hem Eğlendiler, Hem Harçlıklarını Aldılar

Eyüp Belediyesi, lise son sınıf öğrencilerine her yıl dağıttığı "Eğitime Destek Payı"nı bu yıl muhteşem bir şenlik eşliğinde verdi.

28.05.2012 09:17

Eyüp Belediyesi Gençlik Şöleni'ne 4 bin öğrenci ve aileleri katıldı… Lise son sınıf öğrencilerinin yeteneklerini de sergilediği, şarkılar söylediği, danslar ettiği, çeşitli gösteriler yaptığı şenlikte eğlence doruğa çıktı.

Şenliğe T.B.M.M Anayasa Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan, Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcıları, ilçedeki tüm lise son sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve velileri katıldı. Şenlikte öğrencilerin hazırladığı gösteriler büyük ilgi çekti

Lise son sınıf öğrencilerine yönelik etkinlik Eyüp Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterisi ile başladı. İlköğretim okulu öğrencilerinin rengarenk giysiler içerisindeki folklor gösterisi ilgi odağı oldu. Dans gösterisinde minikler ağabeylerini aratmazken lise son sınıf öğrencilerinin müzik grupları sahne aldı. Etkinlikte Eyüp Belediyesi, şenliğe katılan öğrencilere  döner ekmek ve ayran dağıttı.

Eğitimin bir ulusun en önemli kilometre taşlarından biri olduğunu belirten Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, "Gençliğin güzelliği bu meydana yansımış durumda… Bu güzelliği ve birlikteliği kaybetmeyin. Hizmete başladığımız günden bu yana eğitime her zaman destek verdik. Bu gün bu çalışmalarımızın bir parçası olarak eğitime destek anlamında bir katkı payını dağıtıyoruz. Buradaki amacımız üniversiteye hazırlanırken siz gençlerimize bir destek ve katkı sağlamak. İhtiyacınız neyse ufak da olsa onu karşılamaktı. Sınavlara hazırlanırken size hem moral hem destek vermek istedik " dedi. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, daha sonra gençlerle birlikte halay çekti. Gençlere ilk taksidi Ocak ayında olmak üzere toplam kişi başına 400 TL. eğitime destek payı dağıtıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hem Eğlendiler, Hem Harçlıklarını Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement