Hemşireler Ve Eczacılar Haftası Beylikdüzü'nde Unutulmadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hemşireler Ve Eczacılar Haftası Beylikdüzü'nde Unutulmadı

Hemşireler Ve Eczacılar Haftası Beylikdüzü\'nde Unutulmadı
15.05.2012 20:21  Güncelleme: 20:19

Hemşireler ve Eczacılar Haftası dolayısıyla Başkan Uzun ve Başkan Yardımcıları, ilçede bulunan sağlık kuruluşlarını ve eczaneleri gezerek hemşire ve eczacılara karanfil dağıttılar.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Hemşireler ve Eczacılar Haftası'nı kutlamak için Beylikdüzü Kolan Hastanesi'ni ziyaret etti. Elindeki karanfilleri hemşireler ve çalışanlara dağıtan Başkan Yusuf Uzun, ayrıca hastaneye gelen hastalara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastane ziyaretinin ardından Başkan Uzun, eczanelere girerek eczacıların da günlerini kutlayarak karanfil dağıttı.

Belediye Başkan Yardımcıları Efrahim Yeşil ve Zeki Çanakçı da ilçede bulunan aile sağlığı merkezleri ve poliklinikleri gezdiler. Yeşil ve Çanakçı burada hemşirelerle bir araya gelerek, bu özel günde onları yalnız bırakmadılar ve ellerindeki karanfilleri hemşirelere takdim ettiler.

Hemşireler ve Eczacılar Günü dolayısıyla düzenlenen karanfil dağıtımı etkinliğinde Beylikdüzü Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mithat Yolcu da, Beylikdüzü Medicana Hastanesi'ndeki hemşireleri ziyaret etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hemşireler Ve Eczacılar Haftası Beylikdüzü'nde Unutulmadı - Son Dakika


Advertisement