Hemşirelerden Vali Oğuz'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Hemşirelerden Vali Oğuz'a Ziyaret

Hemşirelerden Vali Oğuz\'a Ziyaret

Esin Çetinkaya Uslusoy ve yönetim kurulu üyelerinin Vali Memduh Oğuz'u ziyaretiyle başladı.

14.05.2013 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ebe ve Hemşirelik haftası ilimizde, Türk Hemşireler Derneği Isparta Şube Başkanı Esin Çetinkaya Uslusoy ve yönetim kurulu üyelerinin Vali Memduh Oğuz'u ziyaretiyle başladı.

Ziyarette konuşan Türk Hemşireler Derneği Isparta Şube Başkanı Esin Çetinkaya Uslusoy; "Sayın Valim 12–18 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan hemşireler haftası nedeniyle sizleri ziyaret ediyoruz. Bizi kabul ettiğiniz için, bize destek verdiğiniz için arkadaşlarım adına teşekkür ederim" dedi.

Misafirlerini eşi Canan Oğuz ile birlikte valilik makamında kabul eden Vali Memduh Oğuz ise, Türkiye'de hemşirelik mesleğinin en fazla gelişim gösteren meslek dalı olduğunu belirterek, hemşirelere teşekkür etti.

Vali Oğuz konuşmasında; "Hemşirelik bütün boyutlarıyla, hem eğitim seviyesi hem de hizmet anlayışı bakımından güzel bir gelişme sağladı. Ve bu gelişme Türkiye'de sağlık hizmetlerinde kazanılan yüksek seviyeye çok büyük katkısı oldu. Bunu yaşayarak, hizmetin içerisinde bir insan olarak gördüm ve bundan çok memnun oldum" dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hemşirelerden Vali Oğuz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement