Her Zaman Bakımlı ve Özel Hissetmek İsteyen Babalara - Son Dakika
Güncel

Her Zaman Bakımlı ve Özel Hissetmek İsteyen Babalara

Her Zaman Bakımlı ve Özel Hissetmek İsteyen Babalara

Sephora, erkek serisiyle Babalar Günü'nün en güzel hediye alternatifi sunuyor.

09.06.2014 11:18  Güncelleme: 11:11

Sephora Men serisinde yer alan ürünler ile erkekler hiç olmadıkları kadar bakımlı ve yakışıklı bir görünüme kavuşturuyor. Sephora'da mağazalarında yer alan yüzlerce ürün seçeneği ile hem babalar, hem de çocukları kendilerine uygun birer hediye seçebiliyor.

6-15 Haziran 2014 tarihleri arasında Sephora'dan yapılacak 250 TL parfüm alışverişinde anında 50 TL hediye ediliyor! Parfüm alışverişlerinde 150 TL' ye 30 TL, 200 TL'ye 40 TL, 250 TL'ye 50 TL, 300 TL' ye 60 TL, 400 TL' ye 80 TL anında indirim kozmetik tutkunlarını bekliyor.

Sephora Exfoliating Facial Scrub

(Sephora Yüz Temizleyici Scrub)

Sephora Yüz Temizleyici Scrub, içeriğindeki tanecikler sayesinde tıkalı gözenekleri açarak pürüzsüzleştirirken, cildi temizliyor. HydroSenn+TM cildin rahat ve ferah hissetmesini sağlıyor. Kolaylıkla durulanabilen ürün, cildi tıraşa hazırlıyor.

Fiyatı: 26,90 TL.

Sephora Toning Cleansing Gel

(Sephora Yüz Temizleyici Jel)

Sephora Yüz Temizleyici Jel, gün boyunca hava şartlarından olumsuz etkilenen cildi temizlemeye yardımcı oluyor. Sabah ve akşam kullanılan ürün, paraben içermiyor, formülündeki HydroSenn+TM ile cildi temizliyor ve rahat nefes almasını sağlıyor.

Fiyatı: 22,90 TL.

Sephora Energising Moisture Gel

(Sephora Canladırıcı&Nemlendirici Yüz Jeli)

Sephora'nın cildi tazeleyen ve nemlendiren ürünü, uygulamadan sonra cildi yumuşatıyor ve yatıştırıyor. İçeriğindeki HydroSenn+TM tanecikleri ile cildin ferahlamasını sağlıyor. Yaşlanmanın ilk izlerini de önleyen Sephora Energising Moisture Gel, düzenli kullanım sonrasında belirgin bir şekilde ciltte aydınlanma ve yenilenme sağlıyor.

Fiyatı: 44,90 TL.

Sephora Moisturizing Balm For Sensitive Skin

(Hassas Ciltler İçin Nemlendirici Krem)

Sephora, özellikle tıraştan sonra hassaslaşan ciltler için mükemmel bir çözüm sunuyor. Cildi sakinleştirmenin yanı sıra içeriğindeki HydroSenn+TM ile nemlendiriyor. Yağsız formülüyle, cildin kremi hemen emmesini sağlayan ürün, cilt dokusunu çevresel faktörlerden koruyor. Sabah, akşam düzenli olarak uygulandığında tıraş sonrası oluşan yanma hissini de en aza indirgiyor.

Fiyatı: 44,90 TL.

Sephora Depuffing Roll-on Gel

(Gözaltı Şişkinliklerini Azaltan Roll-On Jel)

Sephora'nın jel ürünü, %79** oranında gözaltındaki şişkinlikleri azaltıyor. Kırmızı üzüm özü içeriği ile koyu renkli halkaları da yok eden jel, hassas gözlerde de kullanılabiliyor. Ürünün içeriğinde göz çevresini nemlendiren HydroSenn+ bulunuyor.

Fiyatı: 36,90 TL.

Sephora Super Gentle Shaving Foam

(Tıraş Köpüğü)

Sephora tıraş köpüğü, yumuşak formülüyle kolay kullanım olanağı sunuyor. Tıraş sonrasında ciltte meydana gelen tahrişi önleyen köpük, pürüzsüz bir cilt elde etmeyi sağlıyor.

Fiyatı: 19,90 TL.

Sephora Anti Perspirant Roll-0n Deodorant

(Terleme Karşıtı Roll-On Deodorant)

Sephora roll-on, ter ve ter kokusuna karşı 24 saat boyunca koruma sağlıyor. Gün boyunca ferahlık hissi veren ürün, iz yapmayan formülüyle de kullanım kolaylığı sunuyor.

Fiyatı: 22,90 TL.

Sephora Do-it-all Shower Gel

(Duş jeli)

Sephora, erkeklerin hayatını kolaylaştıracak yepyeni ürünü ile dikkat çekiyor. Sephora duş jeli, tek ambalajda 3 farklı ürünü bir arada sunuyor. Vücutta, yüzde ve saçta kullanılabilen ürün, HydroSenn+ içeriği ile cildi nemlendiriyor.

Fiyatı: 24,90 TL.

Sephora Man Kit

Sephora, erkekler için yanlarından ayırmayacakları bir bakım setini satışa sunuyor. Sephora bakım setinin içerisinde, temizleyici jel, tıraş köpüğü, nemlendirici jel ve roll-on yer alıyor. Erkeklerin ihtiyacı tüm ürünleri tek sette bir araya toplayan Sephora, tıraş ve nemlendirme ürünleri ile cildin mükemmel görünmesini sağlıyor.

Fiyatı: 74,90 TL.

Sephora Folding Toiletry Bag

Sephora çanta, erkeklerin malzemelerini koydukları bir depo gibi kullanılıyor. Kullanıcı dostu tasarımı ile çantada aksesuarlar için özel bölümler yer alıyor. Çanta, üzerindeki askılar aracılığı ile banyo kapısına da asılabiliyor.

Fiyatı: 64,90 TL.

Sephora Toiletry Bag

Sephora ürün çantası, erkeklerin çıktıkları seyahatler sırasında ihtiyaç duydukları her şeyi yanlarında taşımalarını sağlıyor. Aksesuarlar için fazladan gözü bulunan çanta, su geçirmez kumaşı ile banyoda muhafaza edilebiliyor.

Fiyatı: 49,90 TL.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Her Zaman Bakımlı ve Özel Hissetmek İsteyen Babalara - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement