Hiçyılmaz´dan Akay ve Akdeniz´e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Hiçyılmaz´dan Akay ve Akdeniz´e Hayırlı Olsun Ziyareti

Hiçyılmaz´dan Akay ve Akdeniz´e Hayırlı Olsun Ziyareti

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Akdeniz'i ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

19.07.2013 11:28

Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı ve Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Payza ile birlikte önce Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ı makamında ziyaret eden Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin yapılan Genel Kurulu'nda, Başkanlığa seçilen Hüseyin Akay'a hayırlı olsun temennisinde bulundular. Bugüne kadar yapılan en sakin ve şeffaf genel kurul olduğunun altını çizen Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, binlerce üreticinin ortağı olduğu Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası'nın, önümüzdeki dönemde çok daha iyi yerlerde olacağına inandıklarını söyledi. Hiçyılmaz, yapılan Genel Kurula çiftçinin büyük bir katılım gösterdiğinin de altını çizerek, bu kadar insanın güvenini kazanarak Kooperatifimizin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçiler değerli Başkanımızın, çok kısa bir süre içerisinde gösterdiği başarıyı, önümüzdeki dönemde de katlayarak göstereceğine inandıklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise çiftçinin alınterini zayi etmemek, Kayseri Şeker Fabrikası ve iştiraklerini daha verimli hale getirebilmek için var güçleriyle mücadele edeceklerini belirterek, Kayseri'nin de desteği ile tüm sıkıntıların zamanla aşılacağını söyledi. Akay, 2 buçuk yıl gibi kısa bir süre içerisinde Kayseri Şeker Fabrikası'nı içerisinde bulunduğu sıkıntıdan kurtarabilmek adına, çiftçinin de desteği çok önemli mesafeler kaydettiklerini belirterek, "Daha fazla azim ve gayret ile çıtamız, her geçen gün yükselecektir inancındayım" şeklinde konuştu.

Başkan Akay'ın ardından Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Akdeniz'i ziyaret eden Mahmut Hiçyılmaz, Celal Hasnalçacı ve Uğur Payza, Başkan Akdeniz'e yeni görevinde başarılar dilediler. Aldıkları sorumluluğun büyüklüğünün Kayseri ve bölge çiftçisi adına çok önemli olduğunu belirten Hiçyılmaz, "Bizler inanıyoruz ki; sizlerin gayreti ve başarısı ile Kayseri Şeker Fabrikası Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasındaki yerini, kısa süre içerisinde yeniden alacaktır" şeklinde konuştu.

Başkan Akdeniz ise çiftçinin ve Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ın kendilerine duyduğu güvenin bir parçası olarak, mesai gözetmeksizin sorunların üzerine kararlılıkla gideceklerini ifade ederek, "Bizler inanıyoruz ki; önümüzdeki dönemde Kayseri Şeker Fabrikası çok daha hızlı bir şekilde hedefine ilerleyecektir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hiçyılmaz´dan Akay ve Akdeniz´e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement