Hipnoanestezi, Üsküdar Üniversitesi'nde Konuşulacak - Son Dakika
Güncel

Hipnoanestezi, Üsküdar Üniversitesi'nde Konuşulacak

"Hipnoanestezi, Cerrahi Öncesi ve Sonrasında Hipnoz" eğitimi, hipnoanestezi cerrahı Doç. Dr. Mehdi Fathi tarafından, Üsküdar Üniversitesi'nde verilecek.

09.10.2018 12:13

Eğitim koordinatörlüğünü GETIPMER Müdürü Dr. Murat Ulusoy'un yürüteceği program, 27 – 28 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

Üsküdar Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (GETIPMER) ve Sürekli Eğitim Merkezi Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÜSEM)'nin katkılarıyla düzenlenen "Hipnoanestezi, Cerrahi Öncesi ve Sonrasında Hipnoz" eğitimi, Üsküdar Üniversitesi'nde gerçekleşecek.

Hipnoanestezi cerrahı Doç. Dr. Mehdi Fathi'nin eğitmen olarak yer alacağı program, GETIPMER Müdürü Dr. Murat Ulusoy'un koordinatörlüğünde 27 – 28 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.

Hipnoz, her yönü ile ele alınacak

Çalıştayda; "Hipnozun sosyal etkileri", "Kritik düşüncelerin bypass edilme teknikleri", "Yönlendirilmiş imgelem teknikleri", "Hipnozla ameliyata hazırlama", "Cerrahi sırasında hipnoz", "Cerrahi sonrası ağrı kontrolü", "Kronik ağrıların yönetiminde hipnoz", "Bilişsel hipnoterapinin psikosomatik ağrı ve kanser hastalarında kullanımı", "Diş hekimliğinde hipnoanaljezi", "Çocuklarda ağrı kontrolünde hipnoz" ve "Ağrısız doğumda hipnoz" konuları ele alınacak.

Çoklu video gösterimlerinin yanı sıra, akut ve kronik ağrıda canlı ve uygulamalı tanıtımların yer alacağı programda; uygulamalar, katılımcılar tarafından gerçekleştirilecek.

Eğitim süresinin 16 saat olacağı "Hipnoanestezi, Cerrahi Öncesi ve Sonrasında Hipnoz" eğitimi, saat 09.00'da başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hipnoanestezi, Üsküdar Üniversitesi'nde Konuşulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement