Hisarcık AK Parti İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Toplantısı'na Katıldı - Son Dakika
Güncel

Hisarcık AK Parti İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Toplantısı'na Katıldı

Hisarcık AK Parti İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Toplantısı\'na Katıldı

Hisarcık AK Parti İlçe Başkanı Ali Var ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclisinin Kasım ayı olağan toplantısına katıldılar.

02.11.2017 10:19

Hisarcık AK Parti İlçe Başkanı Ali Var ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclisinin Kasım ayı olağan toplantısına katıldılar.

2018 yılı ile 2019 ve 2020 yıllarına ait gelir gider bütçesi, belediyeye ait dükkanların kira süresi tespiti, hibe yol süpürme aracı araç için "kamu hizmetine tahsisidir" kararı alınması ve İlçe Halk Kütüphanesi için yer tahsisi yapılması konularının görüşüldüğü Belediye Başkanı Fatih Çalışkan başkanlığında gerçekleştirilen Belediye Meclisinin Kasım ayı olağan toplantısı sonrası bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Ali Var, "İlçe Teşkilatı olarak Belediye Başkanına nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Akabinde meclis toplantısına iştirak ederek ilçede yapılan çalışmalar ve belediye projeleri hakkında Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve meclis üyeleri ile bilgi paylaşımında bulunduk. Kendilerine bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hisarcık AK Parti İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Toplantısı'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement