"Hoşgeldin Ramazan" - Son Dakika
Güncel

"Hoşgeldin Ramazan"

"Hoşgeldin Ramazan"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, girdiğimiz Ramazan ayı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

10.07.2013 18:35

Mesajında, bütün İslam dünyasının bir Ramazan ayını daha coşku ve sevinçle karşıladığını ifade eden Başkan Macit Özcan, "Bir Ramazan ayına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Her Ramazan ayında olduğu gibi günlük hayatımızda teravih, sahur, oruç ve iftar gibi kelimeleri sıkça telaffuz edeceğiz. Bu ayı oruç ibadeti ile geçirecek olan vatandaşlarımıza Allah'tan kolaylık ve ibadetlerini kabul etmesini diliyorum." dedi.

Ramazan ayını sadece aç kalmak olarak değerlendirmenin yanlış olacağını kaydeden Başkan Macit Özcan, "Bu ay aç ve susuzluğa belli bir zaman dilimi içinde tahammül göstererek Allah'ın nimetlerine şükretmenin yanı sıra, kötü söz ve davranışlardan arınma, yetim hakkına el uzatmama, yalan söylememe, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularının en üst noktaya çıktığı bir aydır." dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı ile ilgili tüm hazırlıkları tamamladığını ve gerekli önlemleri aldığını da belirtti.

Mersin Halkı'nın rahat ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirmesi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını kaydeden Başkan Macit Özcan, "Ramazan ayı boyunca Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, MESKİ Genel Müdürlüğü, İtfaiye Daire Başkanlığı, Otobüs İşletme Müdürlüğü, Otogar Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü'nde nöbetçi ekipler 24 saat görev başında olacaktır. Halkımızın Ramazan ayını rahat, huzurlu ve sorunsuz geçirmesi için tüm önlemleri aldık." dedi.

Başkan Macit Özcan mesajının sonunda, "Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm İslam aleminin, tüm Türkiye'nin ve Mersinli hemşehrilerimin Ramazan ayını en içten duygularla kutlar, bu mübarek ayı huzur, sağlık ve bereket içinde geçirmelerini Yüce Allah'tan dilerim." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Hoşgeldin Ramazan' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement