Huzur Evinde Anneler Gününü Kutladılar - Son Dakika
Güncel

Huzur Evinde Anneler Gününü Kutladılar

Huzur Evinde Anneler Gününü Kutladılar

Konya Muhasebe ve Hukukçular Derneği Anneler günü dolayısıyla Huzur evindeki yaşlıları ziyaret etti.

12.05.2014 11:32  Güncelleme: 09:59

Dernek üyesi Avukat Özlem Sert,Adını duyduğumuzda yüzümüzde bir tebessüm, kalbimizde şefkat ve merhamet hislerini en derinden hissetmemizi sağlayan o en değerli varlık. Bizi dünyaya getirmekle yetinmeyen, hayata hazırlayan ve karşılaştığımız her sıkıntıda mutlaka yanımızda olan ,bizleri canından bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez.

Sert," İyi davranıp hoş sohbette bulunmana en ziyade kim hak sahibidir?" diye sorulan bir soruya peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) "Annen!" diye cevap vererekanneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir.Gönül almak niteliğinde bir gün olan anneler günü haricinde de annelerimizi hep baş tacı etmeliyiz. Fedakarlık,sevgi ve sabrın timsali olan annelerimizin anneler gününü kutlu olsun.

Huzur evindeki Anneleri ziyaret eden Sert, "Bizlerde sizlerin bir evladı olarak Anneler Gününüz`de yanınızda olmak istedik. Burada mutlu olduğunuzu görmek bizleri çok sevindirdi. Sizin hayır duanız bizler için çok önemli. Bizde sizin çocuklarınız olarak hep yanınızdayız. Hakkınızı helal edin, yüzünüz hep gülsün" dedi. Muhasebe ve Hukukçular Derneği Huzur evinde bulunan annelerle keyifli sohbetler gerçekleştirerek hediyelerini takdim ederek Anneler Günü`nü kutladılar . Huzurevi önünde hatıra fotoğraf çektirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Huzur Evinde Anneler Gününü Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement