Huzurevinde Düğün! - Son Dakika
Güncel

Huzurevinde Düğün!

Huzurevinde Düğün!

Tokat'ta huzurevinde kalan yaşındaki 69 yaşındaki Niyazi Ay ile 67 yaşındaki Saliha Güçyetmez, düzenlenen törenle evlendi.

28.09.2013 11:10  Güncelleme: 15:40

7 yıldır Tokat Huzurevi'nde kalan Saliha Güçyetmez ile 8 ay önce huzurevine gelen Niyazi Ay, tanıştıktan bir süre sonra evlenme kararı aldı. Çift için huzurevinde düğün yapıldı. Düğüne Tokat Valisi Mustafa Taşkesen ile kent protokolü ve çiftin yakınları katıldı.

Tokat Belediye Başkan Vekili Ahmet Çetin'in kıydığı nikahta, çiftin şahitliğini, Vali Taşkesen ve eşi Betül Taşkesen yaptı. Nikahın ardından evlilik cüzdanını Saliha Güçyetmez'e veren Vali Taşkesen, ''Böyle güzel bir şekilde, bu güzel yaşta, bu güzel çağda, en olgun çağlarında hayatlarını birleştiren çiftin şahitliğini yapmamıştım, bu da ilk oldu. Bundan dolayı kendimi mutlu hissediyorum. Evli insanların daha sağlıklı oldukları, kansere yüzde 30 daha az yakalandıkları tıbben ispat edilmiştir. Onun için gençlerin evlenmeme gibi bir niyetleri varsa akıllarından böyle bir şey geçirmesinler. Ben çiftimize bundan sonraki hayatlarında mutluluklar dilerim.'' dedi.

Nikah töreninin ardından çift, pasta keserek birbirlerine ikram etti. Ardından çiftin yüzüklerinin kurdelesini Vali Taşkesen'in eşi Betül Taşkesen kesti.

Ardından, Tokat Gönül Elçileri tarafından Saliha Güçyetmez'in eline kına yakıldı.

Nikahın ardından mutlu olduğunu söyleyen Niyazi Ay, ''Bu benim ikinci evliliğim. 8 aydır huzurevindeyim. Birbirimizi gördük, konuştuk tanıştık. Düğünümüz çok güzel oldu. Yardım eden herkesten Allah razı olsun dedi. Bundan sonraki hayatlarının huzurevinde geçireceklerini ifade eden Saliha Güçyetmez ise Normal herkesin yaptığı gibi evlilik teklifi yaptı. Bundan sonra da huzurevinde yaşamaya devam edeceğiz.'' diye konuştu.

Tokat Haber

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Huzurevinde Düğün! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement