Huzurlu Bayram - Son Dakika
Güncel

Huzurlu Bayram

Huzurlu Bayram

Yüce dinimizin en önemli günlerinden biri olan mübarek Ramazan Bayramı Kırşehir genelinde huzur içinde kutlanıyor.

11.08.2013 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsanlar arasında sevgi-saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının en üst düzeye çıktığı Ramazan Bayramı nedeniyle Valiliğimizce Öğretmen Evinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Kırşehirlilerin büyük ilgi gösterdiği bayramlaşma törenine Valimiz Sayın Özdemir Çakacak'ın yanı sıra Milletvekillerimiz Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Garnizon Komutanı Jan. Alb. Türker Yılmaz, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcı Vekili İbrahim Gökalp, protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu başkanları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Burada yapılan bayramlaşmada bir konuşma yapan Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, yaptığı konuşmada Kırşehir ve ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramına erişmenin ve bayramı kutlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Sevgi, saygı, dostluk ve kardeşliğin en üst seviyeye yükseldiği Ramazan Bayramının sevincini paylaştıklarını belirten Valimiz Sayın Özdemir Çakacak; "Ramazan Bayramında büyüklerimizi ziyaret etmeli, küçüklerimizi sevindirmeliyiz. Küskünler barışmalı, her zaman ve her yerde hoşgörü hakim olmalıdır. Kırşehir olarak, Türk Milleti olarak huzur içerisinde bir bayram geçiriyoruz. Ama İslam alemi içerisinde bayramı kutlayamayanlar da var. Temennimiz, onların da bayramlarını huzur içinde kutlayacakları ortama kavuşmalarıdır. Bayramlarda sahip olduğumuz hoşgörüyü bayramdan sonra da devam ettirebilirsek toplumsal barışa en büyük katkıyı sağlamış oluruz." dedi.

Polis Evinde emniyet mensuplarıyla, İl Jandarma Komutanlığında da askerlerle bayramlaşan Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz ve protokol üyeleri daha sonra Sevgi Evleri ve Huzur evi sakinlerini ziyaret ettiler. Sayın Valimizin eşi Kevser Çakacak ve protokol eşlerinin de katıldığı bu ziyaretlerde Sevgi Evlerinde kalan çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Program, Huzur Evi sakinlerinin bayramının kutlanması ve onlarla yapılan sohbetle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Huzurlu Bayram - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement