İddia Uğruna Etek Giyecek - Son Dakika
Güncel

İddia Uğruna Etek Giyecek

İddia Uğruna Etek Giyecek

Milyarder işadamı girdiği bir iddiayı kaybettiği için uçak hostesi olup etek giymeyi kabul etti.

21.12.2012 09:44  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milyarder işadamı İngiliz Sir Richard Branson, girdiği bir iddiayı kaybettiği için uçak hostesi olup etek giymeyi kabul etti

İngiliz özel uzay taşımacılığı şirketinin sahibi milyarder işadamı İngiliz Sir Richard Branson (61), Tony Fernandes'le 2010 Formula 1 şampiyonasında yarışan takımları üzerine bahse girmişti. işadamı, Mayıs'ta Fernandes'e ait filodaki uçaklardan birinde etekle servis yapacağını açıkladı.

Özellikle profesyönel çalışma hayatına yönelik bir sosyal paylaşım platformu olan Linkedin'de 1 milyon takipçi sayısını geride bırakan ilk kişi, Virgin şirketler topluluğunun CEO'su Richard Branson oldu. Branson, paylaştığı yazılarla yüz binlerce kişinin ilgisini çekiyor, binlerce yorum alıyor.

Örnek vermek gerekirse, İş Dünyasında Başarılı Olmanın 5 Kuralı isimli yazısı, 500 bin sayfa gösterimine ulaşmış durumda. Bu sadece bir örnek.

Richard Branson'ın ardından en çok takipçiye sahip kişi ise, ABD Başkanı Barack Obama. Bildiğiniz gibi Obama, son seçimleri kazanarak tekrar 4 yıl süreliğine başkanlık görevini sürdürmeyi garantilemişti.

Linkedin'in 187 milyondan fazla üyesi bulunuyor. Site hem ücretsiz, hem de ücretli üyelik sistemleri sunuyor kullanıcılarına.

Kaynak: TheLira.com

Son Dakika Güncel İddia Uğruna Etek Giyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement