İftar Sofrası'nın İkinci Durağı Çeltek Mahallesi Oldu - Son Dakika
Güncel

İftar Sofrası'nın İkinci Durağı Çeltek Mahallesi Oldu

İftar Sofrası\'nın İkinci Durağı Çeltek Mahallesi Oldu

Karaman Belediyesi'nin her Ramazan düzenlediği geleneksel iftar sofrasının ikincisi Çeltek Mahallesi'ndeki Kemal Reis İlköğretim Okulu bahçesinde büyük bir katılım ile gerçekleşti.

13.07.2013 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeltek, İmaret, Mehmetbey ve Hisar Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlara sunulan iftar yemeğine; Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu ve eşi Hilal Uğurlu, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Oruçlar açılmadan önce mahalle sakinlerine seslenen Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu vatandaşlara hayırlı iftarlar diledi.

Bir Sonraki İftar Beyazkent Mahallesi'nde

Geleneksel iftar sofralarının üçüncüsü, 15 Temmuz Pazartesi günü; Beyazkent, Mehmet Akif Ersoy, Ahmet Yesevi ve Siyahser Mahallelerini kapsayacak şekilde Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi bahçesinde yapılacak.

Ramazan Gecelerinin Vazgeçilmezi Meddah Sahne Aldı

Karaman Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri bir yandan değişik mekânlara kurulan iftar sofralarıyla sürerken diğer yandan da Kale'de yapılan çeşitli programlarla devam ediyor.

Ramazan ayının dördüncü gecesinde ünlü meddah Yusuf Duru sahne aldı. Duru, eski Osmanlı geleneklerinden ve tarihi kişiliklerden örnekler vererek gösterisini sundu.

Cumartesi Akşamı Atışma, Pazar Akşamı Şiir Dinletisi Var

Karaman Kalesi'ndeki etkinlikler hafta sonunda da devam edecek. 13 Temmuz Cumartesi akşamı atışmalarıyla ünlü taşlama şairi Bekir Salim, 14 Temmuz Pazar akşamı da ezgi müziğin çok güçlü bir sesi Eşref Ziya Terzi şiir dinletisiyle sahne alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İftar Sofrası'nın İkinci Durağı Çeltek Mahallesi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement