'İki Yaka Bir İsmail'e Marka Tescili - Son Dakika
Güncel

'İki Yaka Bir İsmail'e Marka Tescili

\'İki Yaka Bir İsmail\'e Marka Tescili

Çok yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan "İki Yaka Bir İsmail" projesinin yapımcısı Adam Film marka tescil işlemleri için çalışmalara başladı."İki Yaka Bir İsmail" ismi markalaşma yolunda büyük bir adım atmış oldu.

02.05.2012 11:40

Çok yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan "İki Yaka Bir İsmail" projesinin yapımcısı Adam Film marka tescil işlemleri için çalışmalara başladı.

Acar Patent'in marka tescil başvuru işlemlerini gerçekleştirdiği

"İki Yaka Bir İsmail" ismi markalaşma yolunda büyük bir adım atmış oldu. Yönetmenliğini Kemal Uzun'un yaptığı dizinin başrolünü ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Erdal Özyağcılar üstleniyor. Rana Cabbar, Meltem Gülenç, İbrahim Kendirci, Eylem Yıldız ve diğer Türk-Yunan oyuncu kadrosuyla da "İki Yaka Bir İsmail" adından çok söz ettirecek. Ayvalık ve Yunanistan'ın Midilli Adası'nda gerçekleştirilen dizide Balıkçı İsmail'in iki aşk arasında

nasıl mekik dokuduğu ve karşılaştığı zorluklar anlatılıyor. Acar Patent marka vekili Rüştü Gümüş, daha evvel "Balkan Düğünü", "Elveda Rumeli" ve "Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm"

dizi ve sinema filmlerinin isim hakkını da marka tescil yoluyla koruyarak, markalaşma konusundaki hassasiyetlerini gösteren Adam Film'e teşekkür ederken, bu filmin Türk-Yunan ilişkileri açısından dostluk köprüsü görevi göreceğini de belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'İki Yaka Bir İsmail'e Marka Tescili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement