İl Özel Jübileyi Kafkaslarla Yaptı - Son Dakika
Güncel

İl Özel Jübileyi Kafkaslarla Yaptı

İl Özel Jübileyi Kafkaslarla Yaptı

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği futbol takımı, kapanacak olan Kocaeli İl Özel İdaresi ile futbol maçında karşı karşıya geldi.

09.12.2013 11:25

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği futbol takımı, kapanacak olan Kocaeli İl Özel İdaresi ile futbol maçında karşı karşıya geldi. Berabere biten maça İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Burhan Eres'de katıldı.

Mart ayında kapanacak olan Kocaeli İl Özel İdaresi futbol takımı Kocaeli Kafkas Kültür Derneği'nin futbol takımı ile karşılaştı. Özay Halı Saha'da yapılan etkinliğe Kocaeli İl Özel İdaresi Sekreteri Burhan Eres, Kocaeli Kafas Kültür Derneği Başkanı Sami Korkut, Destek Hizmetleri Müdürü Faruk Erdoğan'ın yanı sıra Kocaeli Kafkas Kültür Derneği yönetici ve üyeleri, İl Özel İdaresi çalışanları ve yetkilileri de katıldı. İl Özel İdaresi Futbol Takımı'nda Yusuf Ünel, Hüseyin Öksüz, Nedim Filiz, Muhammed Ali Aydınlı, Erkan Yarıcı ve Mustafa Büyükelbaşı yer aldı. Kocaeli Kafkas Kültür Derneği'nin futbol takımında ise Serkan Talay, İbrahim Telli, Anıl Der, İlker Yar, Burhan Kıral, Ömer Kıraslı, Esat Burak İnce ve Hakan Sıba yer aldı.

İKRAMLAR YAPILDI

Yapılan müsabaka takımların karşılıklı attığı gollerle 4-4 sona ererken maç sonunda ise her iki taraf birlikte yemek yedi. Özay Çim Halı Saha'da düzenlenen yemekte de bir araya gelen taraflar burada kaynaşarak birçok konu üzerinde sohbetler gerçekleştirdi.

BURHAN ERES'E PLAKET VERİLDİ

Yapılan törende Dernek Başkanı Sami Korkut, maç sonunda yapılan etkinlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Burhan Eres'e plaket takdim etti. Sami Korkut yaptığı açıklamada, "İl Özel İdaresi heyeti ile burada tanışmanın mutuluğunu yaşıyoruz. Kendileriyle bundan sonra da sürekli görüşeceğiz ve bu dostluğun sürdürülmesini sağlayacağız. Kendilerine davetimizi kırmayıp geldikleri için teşekkür ederiz" ifadelerinde bulundu. Burhan Eres ise yaptığı konuşmada, "Kafkaslar bu ülkenin olmazsa olmazlarıdır. Kendilerini ve çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bizi burada Kafkasya samimiyetiyle karşıladıkları için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu gibi etkinliklerin süreceğine inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İl Özel Jübileyi Kafkaslarla Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement