İletişimden Hayata - Son Dakika
Güncel

İletişimden Hayata

İletişimden Hayata

Düşünce Koçu Münir Arıkan, Esenler Belediyesi'nde verdiği seminerde "İletişimden Hayata" başlıklı seminerinde etkili ve doğru bir iletişim için yapılması gerekenleri anlattı.

01.05.2013 16:38

Esenler Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurum içi personel eğitim seminerinde Düşünce Koçu Münir Arıkan seminer verdi. Esenler Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminere; belediye personelleri katıldı. Seminerde "İletişim'den Hayata" konu başlığı çerçevesinde bir sunum yapan Düşünce Koçu Münir Arıkan, etkili ve güzel bir iletişim için yapılması gerekenleri ve iletişimin temel kurallarını anlattı.

Etkili İletişim için öncelikli olarak insanın kendi iç sesine kulak vermesi gerektiğini belirten Arıkan, kendi içimizde güzel bir iletişim olmazsa, başarıya ulaşamayacağımızı vurguladı. Kendimizle ve çevremizle kurduğumuz iletişim tarzımızın olaylara bakış açısı kazandırdığını belirten Arıkan, öncelikle iletişim için insanların birbirleriyle kaynaşmasının önemli olduğunu belirtti. Kendi potansiyelimizi iyi kullanmamız gerektiğini ifade eden Arıkan, "Dünyayı değiştirmek için bir yerlerden başlamak gerekiyor. Yapabileceklerinizi düşünün" dedi. Bir insanın hayatında iki büyük gün olduğunu söyleyen Arıkan, bu iki büyük günden biri doğum günü, diğer günün ise neden doğduğumuzu keşfettiğimiz gün olduğunu belirtti. Arıkan, bu anlamda bir insanın hayatta iz bırakmasının çok önemli olduğunu kaydetti.

Doğru ve etkili bir iletişim için 360 derece iletişimi yani herkesle iletişim kurmayı tavsiye eden Arıkan, seminerde anlattıklarını pekiştirmek amacıyla uygulamalı olarak daha iyi bir iletişim için neler yapılması gerekenleri gösterdi.

İletişim konusunda bir çok şey öğrendiklerini dile getiren personeller de seminerlerde öğrendiklerini, vatandaşla daha iyi hizmet verebilmek için uygulayacaklarını söylediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İletişimden Hayata - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement