İlhan İrem'in Müzik Dolu Hayat Öyküsü - Son Dakika
Güncel

İlhan İrem'in Müzik Dolu Hayat Öyküsü

İlhan İrem\'in Müzik Dolu Hayat Öyküsü

İlhan İrem'in müzikal yaşam öyküsü ve hayatının özel anları, bilinmeyenleri dostlarının anlatımıyla 16.05'de "Portreler"de.

23.02.2013 12:47

"PORTRELER"/16.05

İLHAN İREM'İN MÜZİK DOLU HAYAT ÖYKÜSÜ

"Portreler" bu hafta; sanatçı, söz yazarı, besteci, ressam ve şair yönleriyle müzik dünyasının fenomen isimlerinden İlhan İrem'in hayatını ekrana getiriyor. İlhan İrem'in müzikal yaşam öyküsü ve hayatının özel anları, bilinmeyenleri dostlarının anlatımıyla 16.05'de "Portreler"de.

"UZUN LAFIN KISASI"

23.35/CANLI

"BOŞANMALARIN ARDINDAKİ ÇARPICI GERÇEKLER"

Ece Vahapoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği "Uzun Lafın Kısası" keyifli bir sohbetle Cumartesi akşamlarınızı renklendiriyor. "Uzun Lafın Kısası"nda haftanın konusu "Günümüz evlilikleri, boşanmalar, boşanmanın çocuk üzerindeki etkisi" , sunucu ve yazar Ayşenur Yazıcı, Psikiyatrist Prof. Dr. Mehmet Sungur, Avukat Altın Mimir ve Boşanmış Babalar Platformundan Dr. Erkut Erdoğan ile her yönüyle tartışılıyor. "Uzun Lafın Kısası" 23.35'den itibaren Cine5'te.

Bu ileti ve ekleri; vekil/ müvekkil veya diğer hak sahipleri tarafından korunan, gizlilik arz eden bilgiler içerebilir ve iletide gönderildiği belirtilen kisi/kisiler veya kuruluşlara özeldir. Muhatabı olmamanıza ragmen bu iletinin tarafiniza ulasmis olmasi halinde gizlilik yükümlülüğüne uymak tarafınız için de soz konusudur ve göndereni derhal uyararak ileti ve eklerini okumadan veya kopyalamadan silmeniz rica edilmektedir. İleti ve eklerinde yer alan bilgilerin dogrulugu, eksiksizliği ve guncelligi konusunda gonderenin ya da AL JAZEERA TURK'un herhangi bir sorumlulugu bulunmamaktadir.

AL JAZEERA TURK bu bilgilerin ne sekilde olursa olsun içeriginden, iletilmesinden, alinmasindan ve saklanmasindan sorumlu degildir. Bu iletideki görüsler yalnizca gönderen kisiye aittir ve AL JAZEERA TURK'un görüslerini yansitmayabilir. AL JAZEERA TURK iletinin ve eklerinin size degisiklige ugrayarak veya gec ulasmasindan, butunlugunun ve gizliliginin korunamamasindan, virus icermesinden ve bilgisayar sisteminize verebilecegi herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz. İletinin muhatap dışında her hangi bir alıcıya gönderilmiş olması vekil/ müvekkil veya diğer hak sahiplerinin haklarından feragat ettikleri anlamına gelmez.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlhan İrem'in Müzik Dolu Hayat Öyküsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement