İlk İftar Sofrası Topucak Meydanı'nda Kurulacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

İlk İftar Sofrası Topucak Meydanı'nda Kurulacak

İlk İftar Sofrası Topucak Meydanı\'nda Kurulacak
17.05.2018 15:04

Karaman Belediyesi'nin her yıl düzenli olarak tertip ettiği ve binlerce vatandaşın aynı sofrada buluştuğu mahalle iftarları yarın Topucak Mahallesi'nde başlıyor.

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören iftar sofraları bu yıl 15 farklı mahalleye kurulacak. İlk iftar sofrası 18 Mayıs 2018 Cuma günü Topucak Mahallesi'ndeki, Topucak Meydanı'nda açılacak. Ramazan Ayı boyunca haftada 4 gün kurulacak iftar sofralarında vatandaşlar önceden hazırlanmış masalara oturarak yemek sırasına girmeyecek ve iftar yemeği görevliler tarafından masalarına getirilecek.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, her yıl düzenledikleri mahalle iftarları programlarına vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini söyleyerek: "Mübarek Ramazan Ayı'nın manasına uygun olarak bu yıl 15 ayrı noktada iftar sofraları açacağız. Kurduğumuz iftar sofralarına vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor ve onlarla birlik ve beraberlik içerisinde orucumuzu açıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi gönül sofralarımıza davet ediyor, bu vesileyle 11 ayın sultanı Ramazan Ayı'nın, tüm İslam alemine, ülkemize ve ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlk İftar Sofrası Topucak Meydanı'nda Kurulacak - Son Dakika


Advertisement