İlk Kez Kurban Kesecek Kadın Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika
Güncel

İlk Kez Kurban Kesecek Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

İlk Kez Kurban Kesecek Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

ADANA (İHA) – Adana'da iki çocuk annesi kadın, hayırseverler sayesinde ilk kez kurban keseceği için gözyaşlarına boğularak, "Biz yiyecek ekmeği bulamıyorduk."

13.10.2013 13:05

ADANA (İHA) – Adana'da iki çocuk annesi kadın, hayırseverler sayesinde ilk kez kurban keseceği için gözyaşlarına boğularak, "Biz yiyecek ekmeği bulamıyorduk. İlk kez kurban keseceğimiz için çok mutluyum" dedi.

Adana Köprü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, Kurban Bayramı öncesinde kurban kesemeyecek durumda olan aileleri tespit ederek onlara kurban alması için hayırsever buldu. Bunlardan biri de eşi Mehmet Can'ı (45) 4 yıl önce kalp krizinden kaybeden Ayşe Can (42) oldu. Asiye (12) ve Durdu Melek (9) isimli iki kız çocuğu olan Ayşe Can, 13 yıl boyunca hiç kurban kesemediklerini belirtirken, bu yıl ise hayırseverler sayesinde kurban kesebilecek.

Bugün Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un katılımıyla kurbanını alan Can, "Evlendikten sonra hiç kurban kesmedik. Çünkü eşimin maddi durumu çok kötüydü. Ekmeği bile bulamıyorduk ki kurban keselim. Çok duygulandım, şu an çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

9 yaşındaki Durdu Melek de, ilk kez kurban kesecekleri için mutlu olduklarını söyledi. Babasının ruhuna Fatiha suresini okuyan Asiye ise, kurban kesecekleri için çok mutlu olduklarını, babalarını çok özlediklerini ifade etti.

Duanın ardından kurbanlığı alan Can ailesinin sevinci, gözlerinden okundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İlk Kez Kurban Kesecek Kadın Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement