İlk Tercih NComputing Markası Oldu - Son Dakika
Güncel

İlk Tercih NComputing Markası Oldu

İlk Tercih NComputing Markası Oldu

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları'nın ilk tercihi NComputing markası oldu.

06.11.2012 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkemizin köklü eğitim kurumlarından biri olan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları tarafından yapılan testlerden geçen NComputing erişim cihazları artık okulun tüm laboratuvarlarında kullanılmaya başlandı.

Teknoloji kullanımını yaygınlaştırmak ve mümkün olan en yüksek kalitede sunmak için 17 yıldır dünyanın en önde gelen teknolojik çözümlerini ülkemize getiren dojop Teknoloji bu alanda bir başarıya daha imza attı.

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, öğrencilerin eğitim sürecinde büyük ve önemli yer teşkil eden laboratuvarlarında Ncomputing erişim cihazlarını kullanmaya başladı.

Bilişim yatırımlarındaki giriş maliyetlerinin azaltılması, laboratuarların yönetiminde kolaylık, bilgi güvenliği ve denetimi, insan gücünden kazanç, bakım ve onarım maliyetleri ve enerji tasarrufu gibi kriterleri göz önünde bulunduran Fevziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları Bilgi İşlem Merkezi NComputing erişim cihazıyla kurdukları demo laboratuarda testler ve incelemelerde bulundu.

Üç kampüsü ve beşbine yakın öğrencisi bulunan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları yetkilileri, yapılan incelemelerin sonucunda NComputing L300 serisinden memnun kaldıklarını belirterek projeyi onayladı.

Önce Nişantaşı'nda bir pilot çalışma başlattıklarını dile getiren Feyziye Mektepleri Vakfı Bilgi İşlem Yöneticisi Fatma Candan Asal "Okullarımızda çözümler ararken son yılların teknolojilerinden yararlanmak istedik. Büyük bir eğitim kompleksini yönetmekteyiz. Kampüsler arası uzaklık bilgi işlemin en temel sorunlarından birisi idi. Sorunlara anında çözüm bulabilmek adına ekonomik ve iş gücünü azaltan Ncomputing erişim cihazları ile tanışma fırsatı bulduk" diyen Fatma Candan Asal ürünün performansından da çok memnun kaldıklarını sözlerine ekledi.

NComputing L300 erişim cihazı tek bir PC üzerinde birden fazla kişiye, eş zamanlı ve bağımsız çalışma imkânı sağlayan, network tabanlı bir teknolojidir.

Küçük boyutlu, düşük güç tüketen, daha az ısı üreten ve çok sessiz çalışan bu cihazlar birden fazla bilgisayarın kullanıldığı şirketler, eğitim kurumları, hastaneler ve devlet kurumları için ideal bir çözümdür.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlk Tercih NComputing Markası Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement