İlyas Şeker Sedat Dede'nin Duasını Aldı - Son Dakika
Güncel

İlyas Şeker Sedat Dede'nin Duasını Aldı

İlyas Şeker Sedat Dede\'nin Duasını Aldı

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'i ağırlayan Sedat Yüksel, "Gece gündüz sizler için dua ediyoruz. Allah sizden yaptığınız çalışmalar için razı olsun" dedi.

30.12.2013 15:09

Serdar Mahallesi'nde ikamet eden Sedat Yüksel, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'i ağırladı. Düzenlenen ziyarette, Sedat Yüksel'in oğlu Yusuf Yüksel, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, İlçe SKM Sorumlusu Tahir Aktaş, Yenidoğan Mahalle Temsilcisi Ergün Mengüç, Serdar Mahalle Temsilcisi Ahmet Esin, Serdar ve Yenidoğan Mahalle yöneticileri hazır bulundu. Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette, Sedat Yüksel, konuklarıyla yakından ilgilendi.

'KARDEŞ GİBİ ÇALIŞTIK'

Geçmiş dönemlerde Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte beraber çalıştıklarını ve çok güzel günlerinin geçtiğini söyleyerek eskiyi yad eden Sedat Yüksel, "Kardeş gibi çalıştık. Duamız her zaman sizinle. Gece gündüz sizler için dua ediyoruz. Biz her şeyden önce kardeşiz. Allah hepinizden, yaptığını çalışmalar için razı olsun" ifadelerini kullandı. Şeker ise, "Ülkeyi seven, gelişmesini isteyen insanların yönetimde olması lazım. Şu zamanlar en çok birlik beraberlik içinde olma zamanımız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlyas Şeker Sedat Dede'nin Duasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement