İmaj Çaputta Değil Yürekte Olmalıdır - Son Dakika
Güncel

İmaj Çaputta Değil Yürekte Olmalıdır

İmaj Çaputta Değil Yürekte Olmalıdır

Anadolu rock müziğinin başarılı ve sevilen isimleri Ekrem Arpak ve Mehmet Arpak, namı değer Arpak Kardeşler çıktıkları yolda emin ve hızlı adımlarla yürümeye devam ediyorlar.

13.09.2014 10:00  Güncelleme: 10:01

Urfalı rockçı kardeşler "Biziz" isimli eserlerinin geniş kitleler tarafından benimsenip sevilmesinden onur duyduklarını ifade ettiler.

En büyük amaçlarının; kavgadan uzak, kardeşliği sanatla topluma "Biziz" demeyi aşılamak olduğunu dile getirdiler. Sanat yolunda bir misyonu üstlenen kişilerin artık imaj peşinde koşmalarınınsa anlamsız olduğunu, "İmaj çaputta değil yürekte olur" sözüyle birazda eleştirir tarzda ifade ettiler. Sanatla uğraşan kişilerin, temiz ve güzel bir tarzla izleyici karşısına çıkması gerektiğini de vurgulayan Arpak Kardeşler"Şarkılardaki mesajlar, ağızdan çıkan fikirler yerine, ne renk giysem, neremi hangi kıyafetle göstersem endişesi, toplumun gözünde sanat ve sanatçı kavramını küçültür fikrindeyiz" dediler. "Biziz" isimli eserlerinin sevilmesi ve kendilerine gelen övgü dolu sözlerle daha da motive olduklarını söyleyen Arpak Kardeşler, çok yakında muhteşem eserlerle sevenlerine yeni çalışmalar sunacaklarının müjdesini de verdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İmaj Çaputta Değil Yürekte Olmalıdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement