İndie-Folk İkilisi Salon'da - Son Dakika
Güncel

İndie-Folk İkilisi Salon'da

İndie-Folk İkilisi Salon\'da

Indie-folk ikilisi King Creosote ve Jon Hopkins, 13 Ocak Cuma akşamı Salon'a konuk olacak.

10.01.2012 12:44

Indie-folk ikilisi King Creosote ve Jon Hopkins, 13 Ocak Cuma akşamı elektronik tınılı akustik folk müzikleriyle Salon'a konuk olacak.

Bağımsız müziğin ünlü ikilisi King Creosote ve Jon Hopkins, 13 Ocak Cuma akşamı saat 21.30'da Salon'da! İlk albümleri olan Diamond Mine'ı 7 yılda tamamlayan ikili albümü Mart 2011'de yayımladı. Bu albümle büyük başarı elde eden ikili, 2011 Mercury Ödülleri'ne de aday gösterildi. Albümde İskoçya'nın kır sesleri ve Londra'nın şehir seslerine de yer veren ekip, Eylül 2011'de Honest Words adlı ikinci albümlerini piyasaya çıkarttı. King Creosote ve Jon Hopkins yeni albümlerinden kısa bir süre sonra Cuma akşamı Salon'da müzikseverlerle buluşacak.

King Creosote olarak anılan İskoçyalı Kenny Anderson, kariyeri boyunca 40'ın üzerinde solo ve ortak albüm yayımladı. Anderson, Johnny Lynch'le birlikte Fence Records'un ve her yıl düzenlenen Homepage Festivali'nin başında bulunuyor.

Londra'da yaşayan elektronik müzik bestecisi ve yapımcısı Jon Hopkins, türden türe atlayan, solo akustik piyanodan bass ağırlıklı elektronik müziğe kadar uzanan yelpazesiyle duygusal yönü güçlü müziklere imza atıyor. 12 yaşında Royal College of Music'te klasik piyano eğitimi almaya başlayan Hopkins, 17 yaşında güncel müzikle ilgilenmeye başladı. Yüksek enerjisi ve muhteşem şovuyla dünyanın önde gelen sahnelerine konuk oldu. Sydney Opera Binası'nda Brain Eno ve Madison Square Garden'ın açılış töreninde Coldplay ile sergilediği performanslar unutulmazları arasında yer alıyor.

King Creosote ve Jon Hopkins konserinin biletleri 35 TL (oturmalı) ve 25 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir. Salon biletleri, Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden satılıyor. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerlidir. Lale Kart sahipleri bilet alımlarında %25'e varan özel indirimlerden yararlanabilirler. Salon gişesi Pazar günleri hariç her gün 10.00–18.00 saatleri arasında ve etkinlik günlerinde etkinlik başlayana kadar açık.

Salon programı hakkında ayrıntılı bilgi için www.saloniksv.com adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İndie-Folk İkilisi Salon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement