İnegöl'de Türkü Şöleni - Son Dakika
Son Dakika Logo

İnegöl'de Türkü Şöleni

İnegöl\'de Türkü Şöleni
05.02.2013 12:25

Ocak ayının son etkinliği Rıdvan Sayın ve Ferhat Budak tarafından verilen mini bir konser ile son buldu.

İnegöl Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen kültür sanat etkinliklerinde Ocak ayının son etkinliği Rıdvan Sayın ve Ferhat Budak tarafından verilen mini bir konser ile son buldu.

Kabak kemanede Rıdvan Sayın, bağlamada da Ferhat Budak türkü severlere hoş bir akşam yaşatırken, düzenlenen konser öncesi konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde küçük çaplı oda konserleri ve oda tiyatroları yaparak, çeşitli etkinliklerle ilçe halkını buluşturduklarını söyledi.

Konuşmanın ardından Sayın ve Budak tarafından seslendirilen türkülere izleyicilerde eşlik ederken, türkü severler unutulmaz bir gece yaşadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegöl'de Türkü Şöleni - Son Dakika


Advertisement