İngiltere'nin en zengin kadınları arasında gösterilen Eva Rausing'in cesedinin Londra'nın batısında bir evde bulunduğu bildirildi.
İngiliz polisinden yapılan açıklamada, cesede, uyuşturucu bulundurduğundan şüphelenilen 49 yaşındaki bir kişinin gözaltına alınmasıyla bağlantılı yapılan bir ev araması sırasında rastlandığı belirtildi.
Açıklamada, cesedi bulunan kişinin, fiyatı milyar dolarlarla ifade edilen TetraPak ambalajlama şirketinin miras yoluyla sahibi bulunan Hans Kristian Rausing'in, 48 yaşındaki ABD doğumlu eşi Eva Rausing olduğu doğrulandı.
Cesedin bulunduğu evle bağlantısı olan kişinin artık polis gözetiminde olmadığı ve bir hastanede tıbbi yardım gördüğü kaydedilen açıklamada, ceset üzerinde yapılan otopsinin henüz resmi ölüm nedenini belirlemediği bildirildi.
Muhabir: Alp Ertunga Karaca/ AP
Yayıncı: Tarkan Demir - LONDRA
Son Dakika › Güncel › İngiltere'nin En Zengin Kadınları Arasında Gösterilen Rausing Öldü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.