İngiltere Savunma Bakanı Michael Fallon, İngiltere'nin Rusya ile eşit şartlarda diyalog kuramayacağını, çünkü Rusya'nın batının stratejik rakibi olduğunu bildirdi.
Fallon BBC'ye yaptığı açıklamada, Londra'nın ABD'nin yeni Savunma Bakanı James Mattis ile çalışmaya hazır olduğunu belirterek, "Mattis'in göreve gelmesini Rusya'nın agresif eylemlerine karşı gelmek için NATO'daki tüm müttefiklerimiz olumlu karşıladı" dedi.
Fallon, Suriye krizinin çözülmesi konusunda Rusya ile işbirliğine devam edilmesi gerektiğini belirterek, "Fakat Rusya'ya eşit davranamıyoruz. Rusya bizim ve batı için stratejik rakip niteliğindedir" dedi. - Moskova
Son Dakika › Güncel › İngiltere: 'Rusya, Batının Stratejik Rakibidir' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?