İnşaatın Asansör Boşluğuna Düşen Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

İnşaatın Asansör Boşluğuna Düşen Kişi Yaralandı

İnşaatın Asansör Boşluğuna Düşen Kişi Yaralandı

Adana'da inşaat halindeki bir apartmanın 10. katından asansör boşluğuna düşen mobilya firması çalışanı yaralandı.

25.02.2017 15:11

Adana'da inşaat halindeki bir apartmanın 10. katından asansör boşluğuna düşen mobilya firması çalışanı yaralandı.

Merkez Yüreğir ilçesi Serinevler Mahallesi'nde inşaat halindeki bir apartmana dolap getiren Sefa Artun (25), bir arkadaşıyla mobilyayı 10. kata taşımaya başladı.

Yük asansörü olmadığından merdivenleri kullanan Artun, 10. katta dengesini kaybederek asansör boşluğuna düştü.

Yaralanan mobilya firması çalışanı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İnşaatın Asansör Boşluğuna Düşen Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement