İşadamı Vurdu, Polis Kılını Kıpırdatmadan Dayak Yedi - Son Dakika
Son Dakika Logo

İşadamı Vurdu, Polis Kılını Kıpırdatmadan Dayak Yedi

İşadamı Vurdu, Polis Kılını Kıpırdatmadan Dayak Yedi
15.08.2012 13:12

Filipinler'in başkenti Manila'da Robert Blair Carabuena adılı bir işadamı trafikte kendisini çeviren bir trafik polisini insanların iinde dövdü.

Filipinler'in başkenti Manila'da Robert Blair Carabuena adılı bir işadamı trafikte kendisini çeviren bir trafik polisini insanların iinde dövdü. Polisin hiçbir tepki vermeden yumruklar yediği olay bir sürücü tarafından cep telefonuna kaydedildi.

Görüntülerde öfkesini kontrol edemeyen Carabuena, bir yandan küfür edip bir yandan da polisi yumruklarken görülüyor.

Olayın medyaya yansımasının ardından polis teşkilatı olayla ilgili soruşturma başlatırken, bir tv programına katılan polis memuru, Carabuena'nın kendisine hakaretler ederek saldırdığını, kendisinin Carabuena'ya hiçbir şekilde hakaret etmediğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşadamı Vurdu, Polis Kılını Kıpırdatmadan Dayak Yedi - Son Dakika


Advertisement