Siirt Belediyesi İşçilerinden Sadak'a Plaket - Son Dakika
Güncel

Siirt Belediyesi İşçilerinden Sadak'a Plaket

Siirt Belediyesi İşçilerinden Sadak\'a Plaket

Siirt Belediyesi Temizlik İşçileri, Belediye Başkanı Selim Sadak'a çalışmalarından ötürü plaket verdi.

21.02.2014 19:49  Güncelleme: 20:00

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan emekçiler, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'a görev süresi boyunca emeğe ve emekçiye verdiği destekten dolayı plaket verdi.
Siirt Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen temizlik işlerinde çalışan 216 emekçi adına Selahattin Kılıç ve Lazgin Tepe 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler sonrasında görev süresi dolacak Selim Sadak'ı makamında ziyaret ederek görev süresi boyunca emeğe ve emekçiye verdiği destekten dolayı Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'a plaket verdi.

Plaket 'tin verilmesinden önce temizlik emekçilerin adına konuşan Lagzin Tepe,"Siirt Belediye Başkanı Sayın Selim Sadak'a görev süreleri boyunca bizlere verdiği maddi ve manevi destelerden dolayı temizlik emekçileri adına teşekkür ediyoruz. Görev süresi boyunca her zaman yanında olduğumuz Sayın başkanımızın bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz. Sayın başkanımızın 5 yıllık görev süresi boyunca emekçilerin haklarını ve maaşlarını zamanda ödediğini" söyledi.
Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ta yaptığı konuşmada, "emekçilerde böylesi onurlu bir ödül almak, benim için ödüllerin en layığı ve en makbul olanıdır. Emekçilere bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı ve başaralı günler diliyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada emekçilerin yanında durmaya ve haklarını savunmaya devam edeceğim. Seçimlerden sonrada yine emekçiler ve Siirt halkı ile birlikte olmaya devam edeceğiz" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siirt Belediyesi İşçilerinden Sadak'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement