"İşe Alım ve Kariyer Fırsatları" - Son Dakika
Güncel

"İşe Alım ve Kariyer Fırsatları"

"İşe Alım ve Kariyer Fırsatları"

GAÜN'de "İşe Alım ve Kariyer Fırsatları" adlı söyleşi gerçekleştirildi.

06.03.2013 13:38

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kültür Müdürlüğüne bağlı faaliyetlerini sürdüren Yönetim ve Kariyer Topluluğuna üye öğrenciler ile Yıldız Holding tarafından işbirliği çerçevesinde düzenlenen "İşe Alım ve Kariyer Fırsatları" adlı söyleşi gerçekleştirildi.

GAÜN İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşiye; Yıldız Holding İç İletişim Müdürü Sibel Hür ve Yıldız Holding İnsan Kaynakları Yöneticisi Melek Gamze Ataer konuşmacı olarak katıldı.

Yıldız Holding'in, üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı yarışma platformu Bizz@Kampüs"ün ikincisinin başladığını belirten Yıldız Holding İç İletişim Müdürü Sibel Hür, "Birinci olan takımın Yıldız Holding'de staj hakkı kazandığı yarışmaya bu yıl üniversitelerden gelen yoğun talep üzerine 2. sınıf öğrencileri de dahil edildi. Üniversitelerin 2–3–4 sınıf ve yüksek lisans bölümlerine devam eden öğrenciler, üçer kişilik ekiplerle 25 Mart 2013 tarihlerine kadar yarışmaya başvurabilecek" şeklinde konuştu.

Fark yaratan projeleri ile yarışma sonunda ilk üçe giren takım üyeleri ödüllendirileceğini belirten Yıldız Holding İnsan Kaynakları Yöneticisi Melek Gamze Ataer, "Yıldız Holding'in üniversite öğrencilerinin stratejik düşünme, takım çalışması ve inovatif düşünme becerilerini geliştirmesine yönelik proje yarışması "Bizz@Kampüs" bu yıl Ülker Çikolata için start alıyor. Üniversitelerin 2, 3 ve 4'üncü sınıfları ile yüksek lisans bölümlerinden öğrencilerin katılabildiği yarışmada üçer kişilik takımlar halinde yarışacak öğrenciler, Ülker Çikolata için ürün tasarımından ambalaja, logodan lansman kampanyasına kadar 360 derece inovatif çözümler oluşturacak" ifadesinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'İşe Alım ve Kariyer Fırsatları' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement