Işık; " Milliyetçilik Memleketi Kimseye Muhtaç Etmemektir" - Son Dakika
Güncel

Işık; " Milliyetçilik Memleketi Kimseye Muhtaç Etmemektir"

Işık; " Milliyetçilik Memleketi Kimseye Muhtaç Etmemektir"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Fikri Işık, Gebze'de Ordu Gölköy yardımlaşma derneği ve Tavşanlı köyünü ziyaret etti.

11.05.2011 15:25

Ziyaret programına, AK Parti İl yönetim kurulu üyesi Yekta Türker, Fatih Karadayı, Engin Güzel, İlçe başkanı Yılmaz Bayram, İlçe Gençlik kolları başkanı Cengiz Gürkan, Belediye başkanı Adnan Köşker, İl genel meclis ve Belediye meclis üyeleri ile ilçe yöneticileri katıldı.

Dernek başkanı Erdoğan Öztürk ve kalabalık üyeler tarafından karşılanan Milletvekili Işık, soruları cevapladı. Hükümet çalışmaları hakkında bilgi veren Fikri Işık'a vatandaşlar, kafalarına takılan tüm soruları sorarak bilgi aldılar.

Milliyetçilik Lafla Olmaz

Milliyetçiliğin lafla olmadığına dikkat çeken Işık; " 2001 ve 2002 yıllarında emekli maaşını ödeyebilmek için IMF'ten kredi almak için uğraşan Türkiye'yi, 8 yılda küresel krizde bile kimseye muhtaç olmadan kendi ayakları üzerinde durur hale getirdik. 2002 yılında 23,5 milyar dolar borcumuz bulunurken, bugün ise 5 milyar dolara düşürmeyi başardık. İşte gerçek milliyetçilik budur. Milliyetçilik lafla değil, çalışarak olur " dedi.

Tavşanlı Köyünü Ziyaret Etti

Tavşanlı Köyünde ise Muhtar Sadık Güvenç tarafından karşılanan AK Parti Milletvekili Adayı Fikri Işık, kahvehaneleri ve esnafı ziyaret etti. Kahvehanede bulunan vatandaşlarla sohbet eden Işık, sorulan soruları yanıtladı. Daha sonra köy muhtarı Güvenç'i makamında ziyaret eden Fikri Işık, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Muhtar, Fikri Işık'a ziyaretten dolayı Işık'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Işık; ' Milliyetçilik Memleketi Kimseye Muhtaç Etmemektir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement