Işıklı Geceler'in Konuğu Yaşar - Son Dakika
Güncel

Işıklı Geceler'in Konuğu Yaşar

Işıklı Geceler\'in Konuğu Yaşar

Işıklı Geceler sloganı ile gerçekleştirilecek konser dizisi 4 Temmuz gecesi pop'un sevilen sesi Yaşar'ı konuk ediyor.

29.06.2012 13:42

FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü'nde IŞIKLI GECELER sloganı ile gerçekleştirilecek konser dizisi 4 Temmuz gecesi pop'un sevilen sesi Yaşar'ı konuk ediyor. 28 Haziran'da Nev ile başlayan konser dizisi kapsamında 11 Temmuz'da Göksel ve 18 Temmuz'da Yüksek Sadakat konserleri gerçekleştirilecek.

1996'da Divane isimli ilk albümünü çıkaran Yaşar, bu albümle Altın Plak aldı. Arkasında bıraktığı 3 Albüm, sayısız ödül ve konserden aldığı güçle sadece yorumculuğunu ortaya koyduğu Sevdiğim Şarkılar adlı albümünü 2003'te yayımlayan sanatçı bir süre ara verdiği müziğe, kendi şarkılarından oluşan 2005'te çıkardığı Hatırla adlı albümüyle geri döndü. 2007 yılında Sevda Sinemalarda adlı albümünü çıkaran Yaşar, beğenilen şarkılarından oluşan ve tamamen dinleyicilerinin oylarıyla belirlenen akustik-best of albümü Dem'i 2008'de dinleyicilerinin beğenisine sundu.

FMV Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Feyziyeliler Işıklılar Derneği ve Şişli Belediyesi işbirliğiyle Nişantaşı Işık Okullarının özel olarak dekore edilen avlusunda gerçekleştirilen Işıklı Geceler kapsamında 11 Temmuz gecesi Göksel ve 18 Temmuz'da Yüksek Sadakat konserleri yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Işıklı Geceler'in Konuğu Yaşar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement