İşitme Engelliler Başkentgaz'a Sms'le Ulaşabilecek - Son Dakika
Güncel

İşitme Engelliler Başkentgaz'a Sms'le Ulaşabilecek

İşitme Engelliler Başkentgaz\'a Sms\'le Ulaşabilecek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Türk Telekom'un başlattığı, "İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz Projesi" kapsamında evinde gaz kaçağı gibi şikayeti veya başka bir talebi olan işitme engelliler Başkentgaz'a SMS atarak sorununu...

02.05.2013 12:49

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Türk Telekom'un başlattığı, "İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz Projesi" kapsamında evinde gaz kaçağı gibi şikayeti veya başka bir talebi olan işitme engelliler Başkentgaz'a SMS atarak sorununu dile getirebilecek.

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Halil Kırşan, yaptığı açıklamada, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Türk Telekom'un başlattığı "İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz Projesi"ne dahil olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şunları ifade etti:

"Engelsiz Mesaj hizmetiyle, artık bir işitme engelli vatandaşımız, ev veya cep telefonundan, 7/24 görev yapan birimlerimize, "0312 2324171' numaralı Engelli Dostu Telefon'a mesaj atarak "Evimde gaz kaçağı var', "Doğalgaz abonesi olmak istiyorum, ne gibi evrak gerekiyor?', "Apartmanıma doğalgaz hattı çektirmek istiyorum, ne yapmam gerekiyor?', "Sayacımda sorun var' gibi mesajlarla talebini iletebilecek. Vatandaşımız mesajında kimlik bilgilerini ve adresini de belirtecek. Personelimiz de hemen talebe cevap verecek. Gaz kaçağı varsa, hemen en yakındaki Acil 187 ekibini adrese yönlendirecek."

Kırşan, bu hizmet için herhangi bir cihaz, üyelik ve ücret talep edilmeyeceğini bildirdi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İşitme Engelliler Başkentgaz'a Sms'le Ulaşabilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement