İŞKUR'un Hibe Çağrıları Sonuç Verdi - Son Dakika
Güncel

İŞKUR'un Hibe Çağrıları Sonuç Verdi

İŞKUR\'un Hibe Çağrıları Sonuç Verdi

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün yaptığı çağrılar sonuç verdi. İŞKUR'un engelli vatandaşlara verdiği 50 Bin TL'lik hibe desteğine başvuran birçok engelli vatandaşımız hibelerini almaya başladı.

05.07.2018 16:24  Güncelleme: 16:23

Konu hakkında bilgi veren İŞKUR İl Müdürü Taner Yıldız, Sarıkaya İlçemize bağlı köyde oturan Mahmut Efe adlı engelli vatandaşımızı ziyaret etti. Arıcılık üzerine verdiği proje Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan komisyonca kabul edilerek hibe desteği verildi. Engelli vatandaşımız aldığı bu hibe desteği ile bal arısı satın alarak faaliyetine başladığını belirtti. Hibe desteği alan bu vatandaşımız İŞKUR'un engellilere sağladığı bu imkânın engelliler için bir umut kaynağı olduğunu vurgulayarak destek için teşekkür etti dedi.

Yıldız, kurumumuzun sağladığı bu destek ile engelli vatandaşlarımızın iş kurma hayallerini gereceğe dönüştürmeye devam edeceğini belirterek kendi işinin patronu olmak isteyen engelli vatandaşlarımızın İŞKUR'un hibe desteğinden faydalanması için öncelikle Girişimcilik Belgesi almaları gerektiğini söyledi. Açılacak Girişimcilik kurslarına katılıp belgelerini alan engelli vatandaşlarımız projelerini hazırlayarak başvuru dönemlerinde İl Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekir dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İŞKUR'un Hibe Çağrıları Sonuç Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement