Islah Evi Tiyatro Oyunu Sakarya'da - Son Dakika
Güncel

Islah Evi Tiyatro Oyunu Sakarya'da

Islah Evi Tiyatro Oyunu Sakarya\'da

Islah Evi Tiyatro Oyunu; 5nokta4 event'in organizasyonuyla 26 Mart Salı günü Saat: 20.00'de AFA Kültür Merkezi'nde Sakarya seyircisi ile buluşacak.

18.03.2013 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Üstündağ, Kenan Ece ve Didem Baçlın geliyor

Farklı tarzı, muhteşem dekoru ve dev oyuncu kadrosu ile Islah Evi oyuncuları; etkinlik öncesinde Ada AVM'de imza gününe katılacak. Kadrosunda Merhamet Dizisi'nin başrol oyuncularından, Kurtlar Vadisi Dizisi ile efsaneleşmiş "Muro" karakterine hayat veren başarılı oyuncu Mustafa Üstündağ, kısa süre önce ekranlara veda eden Krem dizisinin başrolü yakışıklı oyuncu Kenan Ece ve yükselen grafiği ile bir çok sinema filminde ve dizide yer alan güzel oyuncu Didem Balçın yer alıyor. 5nokta4 event Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Balkaya; etkinlik Değişim Kitabevi, Ada Avm ve Kipa Avm den ve 5nokta4 ofisten ulaşabileceğini veya bilgi için isen 05324801348 numaralı telefondan ulaşılabileceğini söyledi.

Oyun Konusu

Mutlu evliliğiniz, başarılı kariyeriniz, nezaketiniz, demokratlığınız ve sosyal uyarlılıklarınızla korunaklı evinizde sürdürdüğünüz korunaklı hayatınıza günün birinde eski bir dost misafir gelir ve her şey birden değişiverir. İronik dili ile seyirciye bir fars kadar eğlenceli ama bir o kadar da gerilim yüklü bir seyirlik sunan Islah Evi, 21. yy insanının güvenli yaşam ve sosyal duyarlılık balonunu sıkı bir vuruşla patlatıyor ve "terör"ün faili ve mağduru olmayı farklı bir bakış açısıyla sorgulatıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Islah Evi Tiyatro Oyunu Sakarya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement